MRS Seeds & Mixtures

MRS Seeds & Mixtures
IJslandse Klaproos - Papaver nudicaule
Vanaf: 8,95
MRS Seeds & Mixtures
Bergcentaurie - Centaurea montana
Vanaf: 9,95
MRS Seeds & Mixtures
Wildbloemenmengsel Laag 1- en meerjarig
Vanaf: 12,95
MRS Seeds & Mixtures
Droogteresistent bloemenmengsel
Vanaf: 28,95
MRS Seeds & Mixtures
Herfstbloemenmengsel
Vanaf: 28,95
MRS Seeds & Mixtures
Prairietuin Compleet
Vanaf: 34,95
MRS Seeds & Mixtures
Prairietuin bloemenmengsel
Vanaf: 29,95
MRS Seeds & Mixtures
Engelse Cottagetuin Bloemenmengsel
Vanaf: 25,95
MRS Seeds & Mixtures
Gewone brunel - Prunella vulgaris
Vanaf: 7,95
MRS Seeds & Mixtures
Grote kaardenbol - Dipsacus fullonum
Vanaf: 10,95
MRS Seeds & Mixtures
Zonnebloem "Moulin Rouge"
Vanaf: 6,95
MRS Seeds & Mixtures
Chinese Anjer gemengd - Dianthus chinensis
Vanaf: 8,95
MRS Seeds & Mixtures
Type M6 - Bloeiende voegen
Vanaf: 18,95
MRS Seeds & Mixtures
Korenbloem - Centaurea cyanus
Vanaf: 6,95
MRS Seeds & Mixtures
Paarse Wilde Bloemen mix - 14 soorten
Vanaf: 9,95
MRS Seeds & Mixtures
Witte Wilde Bloemen mix - 14 Soorten
Vanaf: 7,95
MRS Seeds & Mixtures
Schaduwrijk Bloemenmengsel - Meerjarig
Vanaf: 14,95
MRS Seeds & Mixtures
Graze - Graszaad | Grasland 3
Vanaf: 78,95
MRS Seeds & Mixtures
Kleine Tijm - Thymus serpyllum
Vanaf: 6,95
MRS Seeds & Mixtures
Fluitenkruid - Anthriscus sylvestris
Vanaf: 7,95
MRS Seeds & Mixtures
Kleine ratelaar - Rhinanthus minor
Vanaf: 7,95
MRS Seeds & Mixtures
Speelweide Natuurmengsel - Type S1
Vanaf: 32,95
MRS Seeds & Mixtures
Perfection - Graszaad | Luxe Siergazon
Vanaf: 48,95

MRS Seeds & Mixtures

Ben jij op zoek naar bloemenmengsels om iedere plek in jouw tuin meer kleur te geven? Probeer dan zeker eens de bloemzaden van MRS Seeds & Mixtures. Deze toonaangevende Groningse graszaadleverancier levert niet alleen kleurrijke bloemenmengsels, maar ook recreatieve grasmengsels voor particulieren en weidemengsels voor professionele doeleinden. De unieke grasmengsels van MRS Seeds & Mixtures worden tegenwoordig dagelijks gezaaid in binnenlandse en buitenlandse tuinen. Het op maat samengestelde graszaad is speciaal ontwikkeld voor het Middellandse Zeeklimaat! 

Ontdek de groene oplossingen van MRS Seeds & Mixtures

Waar MRS Seeds & Mixtures om bekend staat is dat de graszaadleverancier denkt in groene oplossingen. Duurzaamheid staat daarom ook centraal in de ontwikkeling en verkoop van hun premium producten. In samenwerking met hun lokale producenten en vakbekwame landbouwkundigen brengen ze economisch verantwoord zaaigoed op de markt. Dit zaaigoed zorgt ervoor dat de wereld een stukje groener en vrolijker wordt. 

Alleen grasrassen die op de Europese rassenlijst staan

Behalve dat MRS Seeds & Mixtures duurzaamheid belangrijk vindt, werkt de graszaadleverancier ook alleen met erkende grasrassen die vermeld staan op de Europese rassenlijst. Hierdoor kan je erop vertrouwen dat hun graszaad altijd is gecontroleerd in het laboratorium door keurmeesters van de Algemene Keuringsdienst. Om deze reden is het graszaad voorzien van het welbekende keuringslabel. Dankzij de uitmuntende vochtpercentage, kiemkracht en zuiverheid van hun zaaigoed, kan MRS Seeds & Mixtures altijd een kwaliteitsmengsel leveren aan hun klanten. 

De geschiedenis van MRS Seeds & Mixtures

Jaren geleden wilden de oprichters van Graszaaddirect, de familie Mulder, een gazon aanleggen. Ze kwamen er al snel achter dat dit een lastig verhaal bleek te zijn. Tijdens hun zoektocht naar graszaden kwamen ze het een en ander tegen in tuincentra en op online webwinkels. Het aanbod in graszaad was beperkt en zowel de prijzen als de verzendkosten waren torenhoog. Na wat rekenwerk kwamen ze al snel tot de conclusie dat het goedkoper, sneller én met meer service kan. Uit deze gedachte is MRS Seeds & Mixtures ontstaan.

Tijdens de beginperiode van MRS Seeds & Mixtures was er alleen sprake van de online verkoop van graszaad bij huis. Door de snelle groei kampte de graszaadleverancier al snel met ruimtegebrek. Hierdoor waren ze genoodzaakt om verder uit te breiden. Inmiddels is MRS Seeds & Mixtures al enkele jaren in het bezit van een zelfstandig magazijn te Veendam, in het noordoosten van Groningen. 

Het graszaad van MRS Seeds & Mixtures

MRS Seeds & Mixtures is al jaren gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige graszaden voor zowel de particuliere als professionele markt. De graszaadleverancier biedt een divers aanbod aan graszaadmengsels, variërend van recreatieve graszaden voor particuliere tuinen tot weidemengsels voor professionele doeleinden. Voor iedere doeleinde heeft MRS Seeds & Mixtures geschikt graszaad. Hieronder vertellen we er graag meer over:

#1 MRS Seeds & Mixtures Speel- en Sportgazon

Op speel- en sportgras moet natuurlijk gespeeld, gesport, maar bovenal met plezier geleefd kunnen worden. Daarom heeft MRS Seeds & Mixtures meerdere soorten graszaad ontwikkeld met dit doeleinde. Zo is bijvoorbeeld de MRS Seeds & Mixtures - Family ideaal voor een gazon waarop flink geleefd mag worden. De MRS Seeds & Mixtures - Action is juist weer specifiek bedoeld voor een speelgazon, terwijl de MRS Seeds & Mixtures - Allround zich meer richt op het recreatieve deel. 

#2 MRS Seeds & Mixtures Herstelgras

Merk je dat je last hebt van kale plekken in het gazon? Ook dit is een scenario waar MRS Seed & Mixtures rekening mee houdt. Daarom vind je in ons aanbod de MRS Seeds & Mixtures - Turbo Green als herstelgraszaad. Dankzij dit graszaad geniet je van supersnel herstel doordat het al in minder dan twee weken ontkiemt. Wil je liever een graszaadmengsel dat voor zowel doorzaai als herstel gebruikt kan worden? Kies dan zeker voor de MRS Seeds & Mixtures - Fast Repair.

#3 MRS Seeds & Mixtures Weiland

Graszaad voor een weiland is vanzelfsprekend compleet anders dan voor een siergazon. Wij willen zelf graag een mooi gazon in onze tuin, dat goed bestand is tegen regelmatige betreding. Bij het samenstellen van een grasmengsel voor paarden wordt onder andere rekening gehouden met de voedingswaarden. Paarden kunnen bijvoorbeeld behoefte hebben aan gras met een laag fructaangehalte. Om aan deze behoefte te voldoen, heeft het merk de MRS Seeds & Mixtures - Laag Fructaan Mix ontwikkeld. Gun jij je paarden het allerbeste? Kijk dan eens naar de MRS Seeds & Mixtures - Horse Elite Mix. Deze mix bevat gras dat zandkoliek en hoef- of spierbevangenheid voorkomt. Wanneer je last hebt van moeilijke grondsoorten, zoals klei of veengrond, dan raden wij de MRS Seeds & Mixtures - Graze BG11 aan. 

#4 Speciaal MRS Seeds & Mixtures Graszaad

MRS Seeds & Mixtures heeft zich niet alleen beziggehouden met bovenstaande categorieën, maar heeft zich inmiddels ook gespecialiseerd in andere soorten graszaadmengsels. Zo is bijvoorbeeld de MRS Seeds & Mixtures - Shade & Sun speciaal ontwikkeld voor een gazon in de schaduw, en is de MRS Seeds & Mixtures - Dry & Strong voor droge en warme omstandigheden ontwikkeld. Heb jij juist graszaad nodig voor bermen? Kies dan de MRS Seeds & Mixtures - Roadside. Voor elk type tuin heeft MRS Seeds & Mixtures een geschikte match!

Kleurrijke bloemenmengsels van MRS Seeds & Mixtures

Behalve het groot aanbod aan graszaden ben je bij MRS Seeds & Mixtures ook aan het juiste adres voor losse bloemzaden, bloemenmengsels, eenjarige bloemzaden en meerjarige bloemzaden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld wilde bloemen, zomerbloemen of bijenbloemen. Jij noemt het, MRS heeft het! 

Enkele populaire bloemenmengsels zijn de MRS Seeds & Mixtures - Wild Bloemenmengsel 1- en Meerjarig, MRS Seeds & Mixtures - Laagbloemenmengsel 1- en Meerjarig, MRS Seeds & Mixtures - Tübinger Bijenmengsel en de MRS Seeds & Mixtures - Bloemenweide met Graszaad. Breng meer kleur aan je tuin en help bestuivende insecten met bloemzaden van MRS Seeds & Mixtures.

Help insecten met de bijenmengsels van MRS Seeds & Mixtures

Help bijen, hommels en andere bestuivende insecten met de kleurrijke bijenmengsels van MRS. Deze mengsels kenmerken zich aan stuifmeel- en nectarrijke waardplanten met een langdurige bloei. Je biedt insecten een natuurlijke schuilplaats aan. Insecten vestigen zich in je tuin en bestuiven vervolgens je planten. 

Maak kennis met de voordelen van MRS Seeds & Mixtures

MRS Seeds & Mixtures is een nuchter Groningse graszaadleverancier dat klantgericht is. Ze richten zich nadrukkelijk op het constant verbeteren van de volgende vier voordelen die bijdragen aan een positieve klantreis:

  • Snelheid. Alles wat MRS Seeds & Mixtures verkoopt, ligt op voorraad. Heb je voor 17:00 uur een bestelling geplaatst? Dan wordt jouw bestelling dezelfde dag ingepakt en verzonden. MRS Seeds & Mixtures laat er geen gras over groeien!
  • Kennis. MRS Seeds & Mixtures is niet terughoudend als het gaat om het uitbreiden van hun assortiment. Hier hangt echter wel een belangrijke voorwaarde aan. Ze willen kennis hebben over de producten die zij verkopen. Verwacht van MRS Seeds & Mixtures dan ook geen ordinaire verkooppraatjes. Ze houden van openheid en vertalen hun kennis naar onderbouwd, persoonlijk advies.
  • Contact. Heb je een vraag over de levering van je bestelling? Of weet je niet helemaal zeker welk grasmengsel je het beste kunt zaaien? Dan kun je gebruikmaken van de klantenservice. Het contact verloopt niet via callcenters met eindeloze keuzemenu’s, maar gewoon rechtstreeks via hun eigen telefoonnummer. Er staat de hele dag een specialist voor je klaar die jouw vragen graag beantwoordt!
  • Keuze. MRS Seeds & Mixtures steekt al hun energie in hetgeen waar ze goed in zijn. Dit zorgt ervoor dat het team een gedeelde passie heeft; de passie voor het bieden van groene oplossingen in de vorm van gras en bloemen. Door te sparren met hun belangrijke leveranciers maken zij een aanbod dat antwoord geeft op de problemen van de klant. Binnen een kleine productgroep bieden ze héél véél keuze!

Koop MRS Seeds & Mixtures bij Graszaaddirect

Wil jij binnenkort een gazon aanleggen? Of wil jij jouw tuin voorzien van de kleurrijkste bloemen? Dan zit je met de bloemzaden en graszaden van MRS Seeds & Mixtures zeker weten goed. Deze leverancier hanteert veel waarde aan kennis, kwaliteit, contact, snelheid en expertise en dit is terug te zien in hun uitgebreide aanbod. Koop snel jouw MRS Seeds & Mixtures artikelen eenvoudig, veilig en snel via Graszaaddirect. Bestel je voor 17:00 uur, dan ontvang je jouw bestelling zelfs de volgende dag al. Op die manier kan jij snel aan de slag om jouw gazon te laten stralen!