Graslarven weg! 25m2 - 825gram
Uw winkelwagen:
Totaal
Pokon

Graslarven weg! 25m2 - 825gram

€5,95
Levertijd: Op werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis
  • Bestel 2 voor €5,25 per stuk en bespaar 12%
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Op werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis
Product informatie

Pokon Graslarven Weg!
Graslarven mijden behandelde gazons. Reeds in het gazon aanwezige insecten en larven zullen de wortels minder aantasten. De populatie zal hierdoor sterk afnemen. Op deze manier zal de schade verminderen en bij herhaald gebruik zal de schade na verloop van tijd verdwijnen. Door de voeding krijgt het gazon meer weerstand tegen ziektes en plagen en wordt bij schade het herstel van de grasmat bespoedigd.

Er zijn verschillende soorten graslarven die schade kunnen aanrichten aan je gazon. Je merkt dat je last hebt van bodeminsecten door losliggende stukken gras, want vogels proberen de graslarven op te eten door in het gazon te woelen. Als je dergelijke schade hebt waargenomen, is een eerste behandeling mogelijk. Graslarven Weg! heeft een indirect effect bij o.a. engerlingen, emelten, ritnaalden en andere onder het gras levende larven van insecten. Het is geen bestrijdingsmiddel, maar wordt opgenomen via de wortels van het gazon en versterkt het afweersysteem.

Gebruiksaanwijzing:  
Strooi de korrels gelijkmatig over het gazon. Per behandeling strooi je 30-35 gram per vierkante meter. Na gebruik moet je flink sproeien, of strooi de korrels als er binnen 24 uur regen wordt voorspeld. Het is belangrijk om de behandeling met tussenpozen van ca. 3 maanden te herhalen tot de overlast is verdwenen. Gebruik Graslarven Weg! niet bij een temperatuur boven de 25 graden, dan bestaat er kans op verbranding.

Samenstelling:
7% Stikstof
3% Fosfaat
4% Kalium
*Plus natuurlijk Kruidenextract  

Verkrijgbaarheid:
825 gram - 25m2
2500 gram - 75m2

Eigenschappen

No properties available

Specificaties

No specifications available