BSI

Top Gazon Vloeibare Meststof 1L

€8,95
Levertijd: Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
  • Koop 2 voor €7,50 per stuk en bespaar 16%
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Grootste assortiment graszaad online
Product informatie

BSI Top Gazon vloeibare meststof 1L

Je tuin bemesten hoeft is al geen zwaar klusje, maar het kan natuurlijk altijd makkelijker. Met de BSI Top Gazon vloeibare meststof heb je in no-time je tuin of gazon bemest. In slechts 2 stappen kan je met één liter maar liefst 100m² bemesten. Je lost de vloeibare meststof simpel weg op in water en verspreid deze vervolgens met een drukspuit over het te behandelen oppervlak. En in slechts 3 dagen staat je gazon er weer stralend bij.

Genieten van een gezond gazon

Door je gazon te bemesten d.m.v. het toedienen van goede voeding, maak je je gazon sterker en gezonder dan ooit tevoren. De mest zorgt voor een gezonde groei van jouw grasmat. De NPK en extra magnesiumoxide geven jouw gazon de nodige boost. Zo zorgt de vloeibare meststof van BSI voor gras met sterke wortels en een stralende kleur.

Bemesten met vloeibare meststof

Je kan de meststof eenvoudig oplossen in water en dit aanbrengen aan je gazon. Hiervoor los je 1 deel vloeibare meststof op in 10 delen water. 1 liter is dus op te lossen met 10 liter water. Je kan hiervoor het beste een rug of drukspuit gebruiken. Doordat je op deze manier ook gelijk je gazon of planten bewaterd, nemen deze ook gelijk de meststoffen op.

Eigenschappen

checkmark 1 liter = 100m2

checkmark NPK 9-3-4 + 2 MgO + sporenelementen

checkmark Goedkope oplossing, snel resultaat

Specificaties

No specifications available