Zaadbommen en gifts

Ben je op zoek naar een uniek cadeau of wil je gewoon zelf aan de slag met een bijzondere vorm van tuinieren? Dan hebben wij leuke zaadbommen en verschillende soorten unieke cadeaus voor jou in ons assortiment! 

Wat zijn zaadbommen?

Zaadbommen, ook wel ‘Seed Bombs’ of zaadgranaten genoemd, zijn kleine balletjes. In het midden van deze balletjes vind je bloemenzaad en daaromheen vind je een mix van klei en aarde. Deze laag biedt meerdere voordelen. Het zaadje wordt namelijk beschermd door aarde en klei, maar dit zorgt er ook voor dat je je zaadbom niet hoeft te planten. 

Hoe gebruik je zaadbommen?

Dit is gelukkig erg simpel! Zoek een mooie plek (binnen of buiten) uit voor je zaadbom en je kunt aan de slag. De zaadbom zal uit elkaar vallen wanneer deze in aanraking komt met water. Let daarom op: wanneer de zaadbom niet in aanraking komt met water, zal deze dus ook niet ontkiemen. Wanneer je je zaadbom buiten wil gebruiken, zal deze pas ontkiemen als er regen valt. De bom barst dus wanneer deze in aanraking komt met water! 

Let op: het ene product kan zaadbommen bevatten met eenjarige bloemzaden, terwijl de ander meerjarige bloemzaden kan bevatten. Lees daarom altijd goed de beschrijving door. Op die manier word je nooit teleurgesteld. 

Verschillende unieke cadeaus

Naast zaadbommen, hebben wij nog veel meer unieke cadeaus in ons assortiment. Denk hierbij aan speciale cadeaus voor de kerst, zoals bijvoorbeeld een adventskalender met bloembommen. Ook hebben wij verschillende losse bloemzaden in blik en eierdoosjes vol zaadbommen. Leuk om te geven als cadeau of als relatiegeschenk. Maar vergeet ook niet dat je jezelf ook af en toe een cadeau mag geven! 

Zaden in blik

Zaden in blik zijn echte blikvangers. De bloemzaden zijn verpakt in blikken die een uniek, vrolijk en modern uiterlijk hebben. Aan de look van het blik kun je gelijk zien welke zaden erin zitten. Zo heb je Zaden van Geluk (Klavers) In Blik waar klavers op te zien zijn, en op de Holiday Seeds (Palmzaden) in Blik zie je zomerse palmbomen staan. Wanneer je de zaden in blik als cadeau geeft, weet je dus zeker dat de ontvanger direct weet wat hij/zij krijgt!

Zaadbollen

Zaadbollen zijn te geven in veel verschillende varianten én leuke verpakkingen. Denk bijvoorbeeld aan de Eggbox Zaadbolletjes (6 stuks), een eierdoosje vol met zaadbollen. Mocht je liever beginnen met 1 stuk, ga dan voor het Zaadbolletje Per Stuk Op Kaartje. Deze zaadbollen zijn per stuk verpakt in een uniek kaartje. De kaartjes die je kunt geven, hebben de vorm van een vogel, cadeautje, kerstboom, etc. De vorm mag je zelf uitkiezen. Ook heb je volledige giftboxen met zaadbollen, of zaadbollen in juten of katoenen cadeauzakjes. 

Groei je eigen kerstcadeau!

Hoe bijzonder is het om je eigen kerstcadeau te kunnen groeien? We hebben allerlei kerstcadeaus in ons assortiment. Wat denk je bijvoorbeeld van een Adventskalender - Xmas vol met leuke zaadbommen. Ook hebben wij een Doe-Het-Zelf Giftbox X-mas en een Giftbox Medium X-Mas Zaadbolletjes. Met de producten van Blossombs heb je genoeg keuze voor de feestdagen! 

Zaadbommen & Gifts kopen bij Graszaaddirect

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor de kerst, verjaardagen of als uniek relatiegeschenk: met zaadbommen en gifts zit je altijd goed. Cadeaus en zaadbommen bestel je makkelijk, snel en veilig via Graszaaddirect. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Wij helpen je graag verder met het vinden van het perfecte cadeau of relatiegeschenk!