MRS Seeds & Mixtures
OrgaMix Bodemverbeteraar
33,95
ECOstyle
Bentoniet 25KG
57,95
ECOstyle
Basaltmeel 20KG
49,95

Grond & Bodem

Een goede bodem (of grond) is natuurlijk onmisbaar voor het kweken van planten. De bodem is de basis, en zonder een goede basis zal er helaas vrij weinig gebeuren. De meeste gezonde bodems kennen hun eigen geheim, namelijk bodemverbeteraars en bodembedekkers. 

Bodemverbeteraar

Bodemverbeteraars zullen de bodemstructuur verbeteren en de vruchtbaarheid vergroten. De beste bodemverbeteraars zullen ervoor zorgen dat het organische-stofgehalte verhoogd wordt in de bodem. Hierdoor wordt de waterhuishouding van de bodem in stand gebracht waardoor water beter vastgehouden kan worden in losse en rulle bodems. Ook zal de luchthuishouding verbeterd worden, waardoor de wortelontwikkeling van de planten zal worden bevorderd. En zoals we allemaal weten: gezonde wortels zijn nodig voor gezonde planten en bloemen! 

Bodembedekkers

Een goede bodembedekker is een natuurlijk product dat ontwikkeld is voor het bedekken van onder andere speelplaatsen en tuinen. Bodembedekkers worden ook veel gebruikt in plantenbakken en in bloempotten. Het strooien van de beste bodembedekkers kan fungeren als decoratieve toevoeging, maar het kan ook nog eens onkruid en uitdroging van de bodem voorkomen. Een goede bodembedekker is dus essentieel voor de gezondheid van planten.

Grond- en bodemproducten bestellen bij Graszaaddirect

De beste bodembedekkers en bodemverbeteraars kopen, doe je online bij Graszaaddirect. Mocht je toch nog met vragen zitten, of heb je advies nodig? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Wij helpen jou graag verder met het verwezenlijken van je droomtuin!