Barenbrug

Bar Duo Bent 15KG

€449,95
€399,00
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Grootste assortiment graszaad online
Product informatie

Barenbrug Bar Duo Bent 15KG

Snelle greens en een perfecte winterperformance is natuurlijk mogelijk met het Bar Duo Bent mengsel van Barenbrug! Een ijzersterk mengsel van gewoon en wit struisgrassen!

Voor een hoge bespelingsintensiteit ook tijdens de winter!

De meeste grassen laten het afweten tijdens de winter. Hierdoor is de green vaak eigenlijk onbespeelbaar. Bar Duo bent laat je niet in de steek en levert ook in de winter topprestaties. De kleur van het gras blijft veel mooier dan dat van andere grassen, maar belangrijker dan dat is de spelkwaliteit die net zo hoog is als tijdens de zomer. Het grote voordeel van Bar Duo bent is dan ook de snelheid waarmee de kleur van het gras terugkeert na de winter. Maar ook tijdens de winter is het aanzienlijk groener dan andere mengsels.

Bestand tegen kort maaien

Bar Duo Bent bestaat voor 50% uit gewoon struisgras en 50% wit struisgras. Hierbij zitten toprassen die de beste resultaten leveren. Zo is dit mengsel zeer goed bestand tegen kort maaien. Het kan met gemak tot een lengte van zo'n 3 tot 4 mm gemaaid worden. Er ontstaat door de combinatie struisgrassen een ijzersterke synergie. Beide grassen versterken elkaar waardoor zij de beste prestaties kunnen leveren en bestand zijn tegen zeer kort maaien.

Voor de snelste greens en een dichte zode

Doordat dit gras zo kort gemaaid kan worden, kan er een mooie vlakke green gecreëerd worden. Hierop is de spelkwaliteit zeer hoog en kunnen hoge balsnelheden worden behaald. De balsnelheid van Bar Duo Bent ligt hoger dan bij gemiddeld gewoon struisgras. De combinatie zorgt met ondergrondse uitlopers van het gewoon struisgras en bovengrondse uitlopers van het wit struisgras voor een zeer dicht zode. Dit is een vereiste om de hoge balsnelheid te behalen.

Samenstelling

 - 50% Gewoon struisgras
 - 50% Wit struisgras

Eigenschappen

checkmark Ideaal voor een hoge bespelingsintensiteit in de winter

checkmark Bestand tegen heel kort maaien

checkmark Hoge balsnelheid op de greens

checkmark Dichte zode

Specificaties
  • SoortGewoon en Wit Struisgras
  • Inhoud15 kilogram
  • Geschikt voorIn- en doorzaai van golf greens
  • Zaaidichtheid4 - 8 gram/m²
  • Zaaiperiodemaart t/m september
  • EAN8718911042393
  • Artikel codeBAR.3103013