Barenbrug

Basic Sport 7

€93,95
€91,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Koop 10 voor €83,95 per stuk en bespaar 9%
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Grootste assortiment graszaad online
Product informatie

Barenbrug Basic Sport 7

Het Basic Sport 7 mengsel bestaat uit twee rassen die ideaal zijn voor de aanleg, de doorzaai of het herstel van sportvelden en gazons. En al helemaal ideaal wanneer dit veldje dan als trapveldje wordt gebruikt. 

Bespelingstolerant graszaad

Basic Sport 7 heeft een uitstekende bespelingstolerantie. Dat is ook de reden dat sportvelden doorgaans met een Sport 7 mengsel worden ingezaaid. Het mengsel is zo bespelingstolerant dat zelfs de meest intense voetbalwedstrijden het gras niet klein weten te krijgen. Het mengsel bestaat niet voor niets uit een mengsel van 75% Engels raaigras dat is aangevuld met 25% veldbeemdgras. Beide rassen zijn echte toppers als het gaat om hun veerkracht.

Gras dat zich sterk wortelt

Zelfs bij de meest intensieve sporten kant dit gras echt wel tegen een stootje. Zelfs een flinke sliding of penalty trap zorgt ervoor dat enkel het bovenste stukje van het grasplantje wordt weggespeeld. Maar de sterke wortels blijven lekker op hun plek waardoor het gras snel weer terug groeit. 

Dankzij het Engels raaigras in het mengsel vestigt Basic Sport 7 zich snel. In korte tijd ligt er dan ook een prachtige, groene grasmat, klaar voor het mooiste voetbal. Het veldbeemd zorgt daarnaast voor de intensieve groei in de breedte. Zo heb je niet alleen snel een grasmat, maar ook eentje met een dichte grasmat. Basic Sport 7 zorgt, kort gezegd, voor een grasmat die wel tegen een stootje kan. 

Samenstelling:

 - Engels raaigras 75%
 - Veldbeemdgras 25%

Eigenschappen

checkmark Hoge bespelings- en droogtetolerantie

checkmark Snelle vestiging

checkmark Oranjeband keurmerk

checkmark Onafhankelijk getest

checkmark Goed zelf herstellend vermogen

checkmark Maaihoogte 2-3 cm

 

Specificaties
  • SoortBasic Sport 7
  • Inhoud15 kg
  • Geschikt voor+/- 600 m²
  • Zaaidichtheid2-2,5 kg per 100 m²
  • Zaaiperiodemaart t/m september
  • EAN8712238997701
  • Artikel code1820058