Compo

Compo

Met de producten van Compo kies je voor gezonde groei van je planten. Artikelen van Compo bestel je eenvoudig online bij Graszaaddirect. Ontdek het ruime assortiment met alle groene producten voor je huis en tuin.

De oorsprong van Compo

Compo is producent en marktleider op gebied van merkartikelen voor planten binnen- en buitenhuis. Compo is sinds 1956 actief in de tuinbranche. Met meer dan 1.000 medewerkers sterk opereert men inmiddels internationaal in 20 landen. Het Duitse bedrijf voert een breed assortiment met alles wat planten nodig hebben voor een gezonde groei. Van zaai- en pootgoed en van beschermingsmiddelen tot meststoffen. Noem alles wat planten nodig hebben om hun ware potentieel te bereiken en Compo heeft het.

Hoe werkt Compo?

Compo is gespecialiseerd in biologische producten. Het was de eerste fabrikant van potgrond in consumentvriendelijke verpakkingen. Het bedrijf werkt voortdurend aan technische innovaties en het ontwikkelen van kwaliteitsproducten voor planten. De missie van Compo is om het leven van elk mens met meer groen op te fleuren. Men richt zich dus niet alleen op de hobbytuiniers met groene vingers, maar ook op hen die twee linkerhanden hebben. De drijfveer is om grondstoffen zo duurzaam mogelijk te verkrijgen en te benutten. Verduurzaming loopt als rode draad door de bedrijfsvoering. Compo focust op consequente verkorting van leveringsroutes, duurzame verpakkingen en constante investeringen in kwaliteitsbeheer, onderzoek en ontwikkeling.

Ontdek alle producten van Compo

Compo is wereldwijd bekend merk en voert binnen een kleine productgroep en enorm breed assortiment. Het milieu staat centraal bij de ontwikkeling van deze producten. Compo verkoopt producten voor gazononderhoud, waaronder meststoffen, graszaad en gazongrond. Het bedrijf verkoopt ook biologische bestrijdings- en beschermingsmiddelen. Voor alles wat binnen- en buitenshuis groeit en bloeit, heeft Compo een geschikt kwaliteitsproduct.

Compo onkruidverdelger en gazonmeststof

De onkruidverdelger van Compo bevat de werkzame stoffen 2,4-D en methyleenureum. Het product helpt met het bestrijden van veelvoorkomend onkruid in het gazon, zoals boterbloemen, paardenbloemen, madeliefjes en klavers. De effectieve onkruidverdelger bestrijdt zowel blad als wortel en heeft een snelle werking. Terwijl je jouw gazon onkruidvrij maakt, voedt je het gazon ook meteen met de stikstofrijke mestkorrels. Met één handeling het onkruid verwijderen en bestrijden? Dat kan met de onkruidverdelger van Compo. 

Compo Anti-Onkruid & Anti-Mos

Compo Anti-Onkruid & Anti-Mos is een onkruid- en mosbestrijder op basis van natuurlijke ingrediënten. Het concentraat dringt heel snel de behandelde plant binnen en heeft een zeer snelle werking. De eerste resultaten zijn zichtbaar na drie uur. Het is ook mogelijk om een toepassing te doen bij lage temperaturen. Je kunt drie dagen na het toepassen alweer zaaien en planten. 

Compo Karate Garden Concentraat 

Je sier- en potplanten bescherm je snel en doeltreffend met Compo Karate Garden. Het is een insectenbestrijder met een breed werkingsspectrum. Het concentraat kan binnen- en buitenshuis gebruikt worden op planten, groenten en fruit. Geschikt voor het bestrijden van bijtende en zuigende insecten zoals bladluizen, rupsen, trips en witte vliegen. Pas het product toe bij droge weersomstandigheden. Het product wordt snel opgenomen door de plant en is na gebruik binnen twee uur regenvast. Compo Karate Garden heeft een lange nawerking van twee weken.

Haal jouw Compo artikelen bij Graszaaddirect

Heb je last van onkruid in de tuin? Met Compo onkruidverdelgers heb je binnenkort weer een stralend groen gazon. Compo heeft ook producten die je kunt gebruiken voor het bestrijden van allerlei soorten insecten. Bestel Compo voordelig en veilig online bij Graszaaddirect!