Culterra

Culterra
Groen 10+4+6 20KG Mestkorrel
37,95 Vanaf: 34,95

Culterra

Wanneer je op zoek bent naar een organische meststof die je tuin een gezonde boost geeft, dan is Culterra de ideale oplossing voor jou. Het Nederlandse merk is een gerenommeerde producent van kwalitatieve organische meststoffen die speciaal zijn ontworpen om zowel het gazon als gewassen, planten en struiken te voorzien van de beste voeding en verzorging. Of je nu een professionele tuinier bent of een beginnende hobbyist, met Culterra mest zit je altijd goed. 

Oorsprong van Culterra

Culterra is een merk van eigen bodem dat is opgericht in 1963. Sindsdien heeft het merk veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen van hoogwaardige meststoffen waardoor het zichzelf onderhand wel een echte expert mag noemen. 

In de beginjaren van het merk lag de focus vooral op de productie van compost, maar het werd al gauw duidelijk dat de vraag naar organische meststoffen steeds groter werd. Het is dan ook geen wonder dat Culterra dit op zich heeft genomen door het assortiment uit te breiden. Hierdoor bouwde het merk een goede, betrouwbare reputatie op het gebied van kwaliteit en innovatie. 

In de jaren 80 en 90 groeide Culterra alleen maar verder. Het bedrijf opende daarom ook meerdere vestigingen, waaronder in ons buurland België. De jaren daarop werd de focus steeds meer gelegd op duurzaamheid, waardoor er niet enkel meer werd gekeken naar effectiviteit, maar ook naar de invloeden op het milieu. 

Tot op de dag van vandaag is Culterra een toonaangevend merk op het gebied van organische meststoffen en andere producten. Innovatie, onderzoek en ontwikkeling staat nooit stil in dit bedrijf zodat de beste kwaliteit gewaarborgd kan worden. Met meer dan 50 jaar ervaring staat Culterra garant als betrouwbare partner voor boeren, tuiniers en hoveniers over de hele wereld. 

Populaire producten van Culterra

Culterra heeft veel populaire producten. Denk hierbij aan Culterra mestkorrels, Culterra gazonmest, Culterra koemestkorrels, Culterra moestuin producten, etc. Uiteraard hebben wij ook onze eigen favorieten! Deze staan hieronder genoemd. 

Culterra Groen 10-4-6 Mestkorrel

Culterra - Groen 10-4-6 is een hardloper in ons assortiment. Deze organische mest van Culterra beschikt over een evenwichtige samenstelling waardoor je het vrijwel overal voor kunt gebruiken: voor op het gazon, maar ook voor je planten in de siertuin en de gewassen in de moestuin. Naast de belangrijke NPK-voedingsstoffen, dierlijke en plantaardige grondstoffen bevat de organische mest ook spoorelementen die zorgen voor een smakelijke oogst. 

De Culterra 10-4-6 mest voorkomt een snelle, kortdurende groeispurt, maar zorgt juist voor een gecontroleerde, langdurige en gelijkmatige groei en ontwikkeling van de (gras)plant. Het voedt niet alleen de plant zelf, maar brengt het bodemleven daarnaast ook op gang.

De fijne mestkorrels van het merk Culterra lossen snel op in de bodem, al helemaal wanneer je nét voor een regenbui aan gaat strooien. De Culterra - Groen 10-4-6 mestkorrels spoelen niet uit, waardoor je gegarandeerd een uiterst hoog rendement hebt. De korrels zorgen voor een lange nawerking van gemiddeld wel 3 (!) maanden. Strooi gemiddeld ongeveer 1 kilogram korrels per 10 m², maximaal 3-4 keer per jaar. 

Culterra Natuurmestkorrel 

De Culterra Natuurmestkorrels zijn gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen! Daarnaast bevatten deze korrels een evenwichtige NPK 3-3-3 mix van essentiële voedingsstoffen zoals stikstof, fosfor en kalium. De Natuurmestkorrels van Culterra zijn verrijkt met sporenelementen en mineralen uit kip- en koemest, waardoor uw planten alle voedingsstoffen krijgen die ze nodig hebben voor een gezonde en evenwichtige groei.

Of je nu een gazon, siertuin, border, moestuin, rozen, potplanten of bol- en knolgewassen hebt, Culterra Natuurmestkorrels zijn de perfecte oplossing voor alle bemestingsbehoeften. De korrels zijn gemakkelijk in gebruik en kunnen eenvoudig gedoseerd worden, zodat je altijd de juiste hoeveelheid meststof kunt aanbrengen.

Voordelen van Culterra

1. Het merk Culterra heeft jarenlange ervaring in de wereld van de meststoffen. Het is dan ook geen wonder dat Culterra veel voordelen met zich meebrengt. 

2. Het merk is natuurlijk. De producten bevatten geen schadelijke chemicaliën en daardoor is Culterra een stuk duurzamer dan andere merken. 

3. De producten bevatten evenwichtige voedingsstoffen. In de producten vind je vaak een mix van voedingsstoffen als stikstof, fosfor, kalium, sporenelementen en mineralen uit kip- en koemest.

4. Culterra mest is makkelijk in gebruik én dosering

5. Culterra mest werkt langdurig waardoor je minder hoeft te bemesten. Dit scheelt je indirect dus een stuk tijd en energie!

6. Culterra heeft een ruim assortiment dat breed in te zetten is. Of je nu op zoek bent naar producten voor je gazon, border, siertuin, moestuin, potplanten, etc. 

7. De producten van Culterra bevatten een hoge kwaliteit.

Kortom, Culterra biedt tal van voordelen voor tuiniers die op zoek zijn naar een natuurlijke en effectieve manier om hun planten te voeden. Met hoogwaardige producten die zijn samengesteld uit natuurlijke grondstoffen en een evenwichtige mix van voedingsstoffen, mag je rekenen op een gezonde tuin!

Koop Culterra producten bij Graszaaddirect

Bij Graszaaddirect hebben wij een uitgebreid assortiment met Culterra mest en andere producten te koop. Heb je advies nodig? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen jou graag verder! Culterra koop je veilig, makkelijk en snel via Graszaaddirect