Horsemax

Horsemax

HorseMax is een toonaangevend merk op het gebied van graszaad, voeding en supplementen voor paarden. HorseMax is onderdeel van DLF, een wereldleider in graszaad en groene oplossingen. Met meer dan 100 jaar ervaring in de agrarische sector en een passie voor het verbeteren van de voedingskwaliteit voor dieren, is DLF de perfecte partner voor HorseMax. 

Oorsprong van HorseMax

Het merk is ontstaan uit een diepgaande kennis van paardenvoeding en een toewijding aan de gezondheid en het welzijn van paarden. HorseMax biedt hoogwaardige voeding en supplementen die speciaal zijn ontwikkeld om aan de voedingsbehoeften van paarden te voldoen en hun prestaties te ondersteunen. Met de steun van DLF kan HorseMax blijven innoveren en de best mogelijke producten bieden aan paardenliefhebbers over de hele wereld.

HorseMax Paardenweide 10kg 

Hét grasmengsel voor paarden! HorseMax is speciaal ontwikkeld voor een beter welzijn van je paard. Het HorseMax graszaad biedt een dichte zode, waardoor deze langer meegaat, en levert voldoende structuurrijk gras met toch voldoende opbrengst. Het houdt rekening met de juiste suikerwaarden in het grasbestand en bevat Endophytevrije grassen. Oude paardenweiden bevatten door intensief beweiden en het stuklopen vaak open plekken in het grasland, met als gevolg veel onkruiden die slecht kunnen zijn voor je paard. Zorg goed voor je paard en zaai het graszaad voor de paardenweide van HorseMax!

Samenstelling

  • 41% Engels raaigras (weidetype)
  • 23% Engels raaigras (gazontype)
  • 10% Veldbeemdgras
  • 10% Roodzwenkgras
  • 15% Timothee

Zaaiadvies

  • Inzaaien: 50 - 80 kg/ha
  • Doorzaaien: 30 - 40 kg/ha

Koop HorseMax producten bij Graszaaddirect

Bij Graszaaddirect hebben wij de HorseMax Paardenweide te koop. Heb je advies nodig? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij helpen jou graag verder! HorseMax koop je veilig, makkelijk en snel via Graszaaddirect