Lord

Lord
Siergazon 10KG - 400m2
€80,95 €77,95
Lord
Wildakker mengsel
€14,95 €12,95
Lord
Sport- en Speelgazon
€66,95 €62,95
Lord
Bermen, Dijken en Taluds 10KG
€56,95 €54,95
Lord
Siergazon Perfect 10KG
€81,95 €79,95
Lord
Allround Siergazon
€62,95 €60,95

Lord

Lord Graszaad levert de beste kwaliteit graszaden voor de beste prijzen. Voor ieder type gazon een topproduct is alleen mogelijk met Lord graszaden!

Door de grote verscheidenheid van het Lord graszaad is er voor elke tuinsituatie een passend grasmengsel. Hieronder zullen we onze favoriete grasmengsels nader toelichten.

Lord Speelgazon

Heb je jonge kinderen en wil je een familiegazon creëren, of te wel een gazon waar regelmatig over heen gelopen mag worden? Dan is Lord Speelgazon hét mengsel waarnaar je op zoek bent! Het speel-sportgraszaad van Lord ontkiemt snel en het vormt een dichte grasmat met een hoge betredingstolerantie, zodat jij er de hele zomer lang op kunt barbecueën en de kinderen lekker kunnen spelen. 

Lord Allround Siergazon

Wil je een super strak, klassiek, fijnbladig Engels gazon met een uitmuntende sierwaarde? Dan kun je beter gaan voor Lord Allround Siergazon! Het voordeel van dit mengsel - ten opzichte van de meeste andere siergras mengsels - is dat het een dichte zode vormt met een goede betredingstolerantie. Het siermengsel van Lord heeft wel wat meer onderhoud nodig dan bijvoorbeeld een speelgazon. Zo kan het wel een extra bemesting gebruiken met magnesium om zo die prachtige, diepgroene kleur te behouden van de fijne grassprieten.

Lord Schaduwgazon

Ligt je tuin in de halfschaduw, of neemt de schaduw zelfs de overhand? Dan kun je het beste gaan voor een grasmengsel met grassoorten die goed groeien in de schaduw. Het Lord schaduwgras vormt een grasmat dat ook in de schaduw tot z'n recht komt!

Naast de bovengenoemde mengsels heeft Lord nog talloze andere topmengsels. De gevarieerde grasmengsels hebben één ding gemeen: het graszaad van Lord heeft de allerhoogste prijs-/kwaliteitsverhouding.

Naast grasmengsels heeft Lord ook akkermengsels. Akkermengsels zijn bedoelt om de agrobiodiversiteit rond akkerranden te stimuleren. Dit soort mengsels zijn niet alleen geschikt voor de inzaai rond akkers, maar het zijn ook ontzettend leuke mengsels om in de tuin te zaaien. Graszaaddirect verkoopt de volgende akkermengsels van Lord:

Lord Noords Wildakkermengel

Het wildakker mengsel is een mengsel dat niet persé bedoelt is om te oogsten, maar specifiek voor nuttige insecten. Het is een akkermengsel dat ook prima voor particuliere doeleinden ingezaaid kan worden. Het gevarieerde mengsel bevat veel soorten bloemen (groenbemesters) die een lust voor het oog zijn. Deze bloemen hebben een hoge aantrekkingskracht op nuttige insecten  als vlinders, hommels, bijen, knaagdieren en reeën. Al zul je de laaste tweegenoemde dieren niet al te snel in je tuin tegenkomen... de andere genoemde nuttige insecten hebben een hoop voor je te bieden in de tuin. Bijen helpen bijvoorbeeld met het bestuiven van je bloemen en planten in de border.

Lord Wildakker Gevogelte

Het wildakker mengsel is een gevarieerd eenjarig akkermengsel. Dit kruidenrijke mengsel bevat verscheidene groenbemesters die een hoge aantrekkingskracht hebben op gevogelte. Naast gevogelte trekt dit mengsel ook andere nuttige insecten. In tegenstelling tot het Noords wildakkermengsel, is dit mengsel meer geschikt voor professionele doeleinden.