Lord

Lord
Wildakker mengsel
Vanaf: 19,95
Lord
Sport- en Speelgazon
Vanaf: 13,95
Lord
Allround Siergazon
Vanaf: 12,95

Lord

Lord Graszaad levert kwalitatief hoogwaardige graszaden voor de beste prijzen. Voor ieder type gazon heeft Lord Rasensamen een zeer geschikt graszaadmengsel.

Populaire producten van Lord

Door de grote verscheidenheid van het Lord graszaad is er voor elke tuinsituatie een passend grasmengsel. Hieronder zullen we de favoriete varianten graszaad van Lord toelichten.

Lord Siergazon

Wil je een super strak, klassiek, fijnbladig Engels gazon met een uitmuntende sierwaarde? Dan kun je beter gaan voor Lord - Allround Siergazon! Het voordeel van dit mengsel, ten opzichte van de meeste andere siergrasmengsels,  is dat het een dichte zode vormt met een goede betredingstolerantie. Het siergras van Lord heeft wel wat meer onderhoud nodig dan bijvoorbeeld een speelgazon. Zo kan het wel een extra gazonmest gebruiken met magnesium om zo die prachtige, diepgroene kleur te behouden van de fijne grassprieten.

Lord Sport- en Speelgazon

Heb je jonge kinderen en wil je een familiegazon creëren of een gazon waar veelvuldig op gesport kan worden? Dan is Lord Speelgazon hét mengsel waarnaar je op zoek bent! Het sport en recreatie graszaad van Lord ontkiemt snel en het vormt een dichte grasmat met een hoge betredingstolerantie, zodat jij er de hele zomer lang op kunt barbecueën, op kunt sporten, of de kinderen lekker kunnen spelen. Lord speelgazon graszaad zorgt dus voor recreatie ten top! 

Lord Schaduwgazon

Ligt je tuin in de halfschaduw, of neemt de schaduw zelfs de overhand? Dan kun je het beste gaan voor een grasmengsel met grassoorten die goed groeien in de schaduw, oftewel: schaduwgras. Het Lord - Schaduwgazon vormt een grasmat dat ook in de schaduw tot zijn recht komt!

Lord Akkermengsel

Kijk ook eens naar het Lord - Wildakkermengsel. Akkermengsels zijn bedoeld om de agrobiodiversiteit rond akkerranden te stimuleren. Dit soort mengsels zijn niet alleen geschikt voor de inzaai rond akkers, maar het zijn ook ontzettend leuke mengsels om in de tuin te zaaien. 

Voordelen van Lord

Het Duitse merk brengt veel voordelen met zich mee. Hieronder hebben wij enkele kenmerken van Lord Rasensamen neergezet.

  • Hoge kwaliteit graszaadmengsels en akkermengsels
  • Voor elk type gazon heeft Lord een geschikt graszaadmengsel
  • Lord staat bekend om hun fijne prijs-kwaliteitverhouding
  • Het Duitse bedrijf heeft jarenlange ervaring en veel expertise

Koop Lord producten bij Graszaaddirect

Of je nou gaat voor Lord graszaad of een akkermengsel, het ervaren merk biedt een geschikt product voor elke tuin. En dat voor een zeer nette prijs-kwaliteitverhouding! Uiteraard koop je Lord producten makkelijk, veilig en snel via Graszaaddirect. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze specialisten!