SOGO

SOGO

SOGO Garden is een nieuwe productlijn met tuinmaterialen. SOGO Garden biedt een breed assortiment met hoogwaardige producten die voldoen aan de behoeften van zowel beginnende als ervaren tuiniers. SOGO streeft ernaar om de beste kwaliteit te leveren en ondertussen te zorgen voor het optimale gebruiksgemak. Tuinieren wordt extra leuk met de producten van SOGO!

Oorsprong van SOGO

SOGO Garden is de nieuwe productlijn van Tuinplus. Deze productlijn is in het leven geroepen doordat zij zich specifiek wilden gaan focussen op producten die ontworpen zijn voor het gebruik in de (moest)tuin en sluiten daardoor goed aan op hun assortiment met verschillende zaden voor in de tuin. 

Populaire producten van SOGO

SOGO heeft een aantal populaire producten voor verschillende doeleinden. Hieronder zullen we onze favorieten uitlichten!

1: SOGO Precisie Zaadstrooier

Ken je dat gevoel wanneer je bloemenzaadjes zo klein zijn dat je ze amper met de hand kunt zaaien? Geen zorgen! Met de SOGO - Precisie Zaadstrooier wordt zaaien zeer gemakkelijk. Deze zaadstrooier zorgt ervoor dat je elk zaadje nauwkeurig kunt doseren, zodat er geen kostbaar zaad verloren gaat. Je tilt simpelweg de bovenkant op, vult het met je favoriete zaadjes, zoals bloemenzaad, en drukt het weer stevig dicht. Richt de zijde met zaadjes naar de gewenste plek en druk op de knop. Voilà! Zie hoe de zaadjes op perfecte wijze langzaam worden verspreid.

2: SOGO Zaadstrooier

Deze SOGO - Zaadstrooier zorgt ervoor dat de zaden precies belanden op de plek die jij zelf hebt uitgekozen. En alsof dat nog niet genoeg is, de zaadstrooier heeft zelfs 5 verschillende openingen die perfect passen bij verschillende zaaddiktes! Tik voorzichtig op de zaadstrooier en zie hoe de bijvoorbeeld, losse bloemzaden, gedoseerd door de opening vallen, precies op de plek waar jij ze wilt hebben.

Voordelen van SOGO

Elk merk heeft zo zijn kwaliteiten en voordelen. Het gebruik van de producten van SOGO biedt dan ook meerdere voordelen die hieronder uitgelicht zijn.  

 • Duurzame kwaliteit:
  SOGO staat garant voor tuinartikelen van hoogwaardige kwaliteit die ontworpen zijn om lang mee te gaan. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen de uitdagingen van de tuinomgeving.

 • Innovatieve ontwerpen:
  Het Hollandse merk is voortdurend bezig met het ontwikkelen van innovatieve ontwerpen die inspelen op de behoeften van tuiniers. Van slimme tuinhulpmiddelen tot handige opbergoplossingen, SOGO heeft producten die het tuinieren efficiënter en gemakkelijker maken.

 • Gebruiksgemak:
  Tuinieren hoort plezierig te zijn en daarom biedt SOGO gebruiksvriendelijke tuinartikelen aan. Van ergonomische handgrepen op tuingereedschap tot intuïtieve bedieningselementen op elektrische apparaten, SOGO streeft naar comfort en gemak bij elke stap van het tuinieren.

 • Breed assortiment:
  SOGO biedt een breed scala aan tuinartikelen om aan de verschillende behoeften en voorkeuren van tuiniers te voldoen. Of je nu op zoek bent naar tuingereedschap, bewateringssystemen, plantenbakken of andere benodigdheden, SOGO heeft alles wat je nodig hebt om je tuin te transformeren.
 • Inspirerende verpakkingen:
  De verpakkingen van SOGO-producten zijn voorzien van heldere en mooie afbeeldingen die je zullen inspireren om creatief te zijn in je tuin. Bovendien wordt de productinformatie in het Nederlands weergegeven, waardoor je gemakkelijk alle details kunt begrijpen.

Koop SOGO producten bij Graszaaddirect

De producten van SOGO, waaronder de SOGO zaadstrooier, koop je eenvoudig, veilig en snel via Graszaaddirect. Heb je toch nog ergens vragen over? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Zij helpen jou graag verder met het verwezenlijken van jouw droomtuin!