Wolf Garten

Wolf Garten

Doe je er ieder jaar weer alles aan om het mooiste gazon van de straat te hebben? Dan is de kans groot dat je een knalrode kunstmeststrooier in de schuur hebt staan van Wolf Garten. Dit merk bestaat al ruim honderd jaar en is daardoor inmiddels hét bekendste merk voor tuingereedschap, waaronder de bekende kunstmeststrooiers. Niet zo verrassend, want Wolf Garten staat bekend om hun degelijkheid, herkenbaarheid en gebruikersgemak. Maak snel je tuinbeleving compleet met het tuingereedschap van Wolf Garten!

Geniet van 100 jaar Duitse ervaring

Wolf Garten is een Duits familiebedrijf dat in 1923 is opgericht. In datzelfde jaar werd de trekhaak uitgevonden, wat ervoor zorgde dat het bedrijf zich volledig ging specialiseren in het maken van kwalitatief tuingereedschap. Rond 1953 bracht het merk de eerste grasmaaier met roterende messen op de markt. Dit zorgde ervoor dat hun assortiment aan tuingereedschap bleef groeien. Tot op de dag van vandaag ontwikkeld Wolf Garten nog steeds nieuwe producten. Hierdoor kan het bedrijf iedere tuinierder constant een compleet aanbod aan tuinmachines en handgereedschap volgens de laatste technieken bieden. Wolf Garten staat erom bekend dat het je blijft verrassen om het werken in de tuin gemakkelijker te maken, voor zowel de beginnende als de ervaren tuinierder.

Maak het tuinieren plezierig

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen, maar Wolf Garten is niet alleen geliefd in Duitsland. Ondanks dat meer dan 85% van de Duitse bevolking het merk kent, wordt het Wolf Garten tuingereedschap ook in andere landen vaak verkocht. Dit komt doordat het merk vooral in andere Europese landen gelijk staat aan plezierig tuinieren. Niet zo vreemd aangezien Wolf Garten al jaren weet wat de behoeften van tuinierders zijn. In welk land het bedrijf ook opereert, ze hebben namelijk altijd één doel voor ogen: het tuinieren leuker maken.

Het handig Wolf Garten snoeigereedschap

Denk je aan Wolf Garten, dan denk je waarschijnlijk direct aan het handig snoeigereedschap. Dit komt vooral doordat dit snoeigereedschap in vrijwel iedere bouwmarkt of tuincentrum te krijgen is. Niet alleen vanwege de aantrekkelijke prijs, maar ook doordat je er precisiewerk mee kunt uitvoeren.

Het bijhouden van een haag kan bijvoorbeeld best lastig zijn en is daardoor precisiewerk. Je wilt immers de haag niet te diep snoeien. Met een goede heggenschaar of snoeischaar wordt dit een stuk makkelijker. De Wolf Garten heggenscharen zijn licht in gewicht en beschikken over lange snoeimessen waarmee je ook grote hagen kunt perfectioneren.  Dankzij de krachtige accu's kun je langdurig gebruikmaken van de heggenschaar zonder dat je deze regelmatig moet opladen.

Wolf Garten strooiwagens voor jouw gazon

Heb je alle bomen, hagen en struiken in jouw tuin inmiddels weten te perfectioneren? Maar is je gazon nog niet naar wens? Dan mag een Wolf Garten strooiwagen zeker niet ontbreken. Deze knalrode strooiwagens zijn namelijk aan de onderkant van de vulbak gemakkelijk in te stellen wat betreft dosering met behulp van de regelbare hendel. Ideaal wanneer je gras wil zaaien met een strooier, het gazon bemesten met mestkorrels of zout op de oprit wil strooien. Met de strooiwagens van Wolf Garten kan het allemaal! 

Handige Wolf Garten handstrooiers

Wanneer je een kleinere tuin of gazon hebt, dan begrijpen ze bij Wolf Garten dat een strooiwagen minder geschikt is. Je hoeft immers maar een kleinere oppervlakte te voorzien van bijvoorbeeld gazonmest, waardoor de elektrische handstrooier de oplossing is. Deze universele strooier kan net als de strooiwagen voor alle soorten strooigoed gebruikt worden. De handstrooier is bovendien gemakkelijk in gebruik: houdt simpelweg de knop ingedrukt en het strooigoed wordt gelijkmatig verspreid. 

Houd je gazon kort met de Wolf Garten grasmaaier

Naast het regelmatig strooien van meststoffen en gazonkalk, is het noodzakelijk om regelmatig jouw gazon te maaien. Dit houdt niet alleen het gras gezond, maar zorgt er ook voor dat jouw tuin er verzorgder uitziet. Toch wordt grasmaaien vaak gezien als één van de minst geliefde tuinklusjes, maar met een grasmaaier van Wolf Garten is het maaien een feestje! Met bijvoorbeeld de geruisloze accu grasmaaiers kun je moeiteloos grote oppervlakten tegelijk maaien. Dit is mogelijk dankzij de krachtige accu's, goede maaibreedtes en royale opvangzakken. 

Graszaaddirect voor jouw Wolf Garten producten

Bij Graszaaddirect weten wij als geen ander dat het onderhouden van een gazon of tuin veel werk is. Om het tuinieren leuker en gemakkelijker te maken, hebben we in ons aanbod het Wolf Garten tuingereedschap opgenomen. Zo vindt je bij ons bijvoorbeeld verschillende strooiwagens waarmee je gemakkelijk kunstmest in de perfecte hoeveelheid verdeeld over jouw gazon. Bestel snel voor 17:00 uur en jouw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden. Zo kun je snel aan de slag met jouw gazon of tuin!