Wolf Garten

Wolf Garten
Strooiwagen WE 330
€33,95 €31,95

Wolf Garten

Bij WOLF-Garten weten ze altijd wat de behoeften van de klanten zijn, en hebben ze één doel voor ogen: zorgen voor plezierig tuinieren!

Meer dan 85% van de Duitse bevolking kent het merk WOLF-Garten. In Duitsland en in veel andere Europese landen staat WOLF-Garten gelijk aan plezierig tuinieren.

Wolf Garten Strooiwagen

De Wolf Garten strooiwagens zijn van alle gemakken voorzien; en voor een paar tientjes heb je al een populair instapmodel met een duwstang. Wil je gras gaan zaaien met een strooier, het gazon bemesten met mestkorrels of zout op de oprit strooien? Met de strooiwagens van Wolf Garten kan het allemaal. De strooiers zijn aan de onderkant van de vulbak eenvoudig in te stellen qua dosering met behulp van de regelbare hendel. Zo heb je, welk strooigoed je ook gebruikt, altijd een perfect strooiresultaat!

Wolf Garten Handstrooier

Voor de kleinere gazons en tuinen heeft Graszaaddirect ook een elektrische handstrooier in het assortiment. Deze universele strooier kan net als de strooiwagen voor alle soorten strooigoed gebruikt worden. De handstrooier WE-B is eenvoudig in gebruik. Houdt simpelweg de knop ingedrukt en het strooigoed word gelijkmatig verspreid. De Wolf Garten Handstrooier WE-B kan door zijn lange batterijduur wel tot zo'n 750 vierkante meter in één keer bewerken.

Wolf Garten Grasmaaier

Lichtgewicht, gebruiksvriendelijk en een hoge prijs-/kwaliteitverhouding. Grasmaaien wordt vaak gezien als een van de minst geliefde tuinklusjes, maar met een grasmaaier van Wolf Garten is het maaien een feestje! Met één van onze geruisloze accu grasmaaiers kun je moeiteloos grote oppervlakten tegelijk maaien, dankzij de krachtige accu's, goede maaibreedtes en royale opvangzakken.

Wolf Garten Heggenschaar

Het bijhouden van de haag kan best lastig zijn. Het is precisiewerk en het is belangrijk dat je de haag niet te diep snoeit. Een goede heggenschaar maakt het al een stuk makkelijker. Wolf Garten heeft speciale heggenscharen ontwikkeld die ook voor de minder ervaren tuinman goed hanteerbaar is. De Wolf Garten heggenscharen zijn licht in gewicht en beschikken over lange snoeimessen waarmee je ook grote hagen kunt perfectioneren.  Dankzij de krachtige accu's kun je langdurig gebruik maken van de schaar zonder dat je deze om de haverklap moet opladen.