ECOstyle

ECOstyle
Aaltjes tegen mieren
21,95 Vanaf: 19,95
ECOstyle
Aaltjes tegen trips
21,95 Vanaf: 19,95

ECOstyle

ECOstyle is gespecialiseerd in de ontwikkeling van ecologisch verantwoorde producten en concepten voor bodem, plant en dier! Het hoofdkwartier van groothandelaar ECOstyle is gevestigd in Oosterwolde. ECOstyle is een bekende speler op zowel de particuliere markt als op de professionele markt.

Het motto van ECOstyle is: Voorkomen is beter dan genezen. Zoals de naam al doet vermoeden, tracht ECOstyle met al haar producten zo weinig mogelijk negatieve impact te hebben op de natuur. De focus ligt altijd op duurzaamheid. Het is zeker niet zo dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het product. Sterker nog, veel hoveniers zweren bij ECOStyle. Dat zegt wel wat natuurlijk. Verantwoord tuinieren is zeker mogelijk met ECOstyle. Dus, ga je voor duurzaam? Ga dan voor ECOstyle!

Oorsprong van ECOstyle

ECOstyle is ontstaan door een bepaalde gedachtegang: “Wie een betere wereld wil, moet daarvoor zelf het initiatief nemen.” Meer dan 50 jaar geleden begon ECOstyle dan ook met het ontwikkelen van ecologisch verantwoorde producten die een zeer minimale impact zouden hebben op het milieu. 

Jan Zwart is de oprichter van ECOstyle en heeft altijd in de aardappelhandel gewerkt. Hierdoor wist Zwart als geen ander wat de werking was van kunstmest, pesticiden en andere chemicaliën. Ook was hij een van de eerste mensen die zich bewust was van de negatieve effecten van deze stoffen op de natuur en het milieu.

Duurzaamheid was een onbekend begrip in de 60’er jaren. Jan Zwart maakte hier echter een grote verandering in, doordat hij EUROplant (de voorganger van ECOstyle) oprichtte. Het duurde niet lang voordat er natuurlijke producten werden geïntroduceerd aan de Nederlandse consument. Nog steeds zijn de producten van ECOstyle gebaseerd op de kracht van de natuur en dragen bij aan een betere wereld.

Populaire producten van ECOstyle

ECOstyle heeft nogal een aantal populaire producten voor verschillende doeleinden. Hieronder zullen we een paar van onze favorieten opnoemen!

ECOstyle aaltjes

Gazons en (kamer)planten kunnen blootgesteld zijn aan diverse plaaginsecten. In het gazon duiken emelten en engerlingen maar al te graag op. Binnenhuis, in de bloempot, komt het nog weleens voor dat de larven van varenrouwvliegjes de bladeren aanvreten. Vraatschade kan flinke gevolgen hebben op het welzijn van de plant. Dus heb jij last van plaaginsecten? Dan kan je deze het beste zo snel mogelijk bestrijden. Dit kan op biologische wijze, zonder dat er ook maar één druppel gif aan te pas hoeft te komen. Hoe? Met de aaltjes van ECOstyle! Aaltjes zijn minuscuul kleine rondwormpjes die een breed scala aan vervelende plaaginsecten doen verdwijnen. Zowel buiten in het gazon en in de border, maar ook binnen in je kamerplanten. Voorkom vraatschade, gebruik ECOstyle - Aaltjes Tegen De Larven Van Rouwvliegjes, mieren, engerlingen, emelten en nog vele andere plaaginsecten! ECOstyle aaltjes zijn altijd doeltreffend. De aaltjes zijn eenvoudig toe te dienen door deze te mengen in water.

ECOstyle voor je gazon

Voor het aanleggen, herstellen of onderhouden van een gazon zit je bij ECOstyle altijd goed. ECOstyle biedt jou alle gemak van de wereld met hun verrassend assortiment. ECOStyle verkoopt graszaden voor het inzaaien van nieuwe gazons en het herstellen van bestaande gazons. Gecoate en ongecoate mengsels. Losse grasmengsels, maar ook totaalpakketten met voeding, waarmee het graszaad van ECOstyle nét even wat sneller ontkiemt!

Heb je al een grasmat, maar wil je deze voorzien van de nodige voeding? Het gazon bemesten doe je natuurlijk met een organische meststof van ECOstyle. Wellicht de bekendste en meest gebruikte gazonmest, is de ECOstyle - Gazon AZ. Deze mest bevat een mix van NPK-voedingsstoffen, verrijkt met organische stoffen en nuttige bacteriën en schimmels. Je voorziet het gras hiermee aan een langdurige stroom van voedingsstoffen. Tegelijkertijd verbeter je de bodem en rem je de groei van onkruid en mos af. Kortom, een zak Gazon AZ-gazonmest biedt meer voordelen dan het voeden van je gras!

Ook heeft ECOstyle graszaad voor kale plekken in je gazon. Je hebt de keuze tussen de populaire ECOstyle - Graszaad Herstel en de ECOstyle - Graszaad Inzaai. Deze producten staan erom bekend om zowel je speel- als siergazon te kunnen herstellen op een natuurlijke wijze. De toegevoegde micro-organismen zorgen ervoor dat je gras zo snel mogelijk zal dichtgroeien. 

Voordelen van ECOstyle

Het merk ECOstyle heeft de lat hoog gelegd voor andere, natuurlijke merken. Het is dan ook geen wonder dat het gebruik van ECOstyle veel voordelen met zich meebrengt. 

1. Natuurlijke producten: ECOstyle maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten voor hun producten, zoals plantenextracten en micro-organismen. Hierdoor zijn de producten veilig voor mens, dier én milieu.

2. Duurzaamheid: ECOstyle houdt rekening met duurzaamheid in haar productieproces. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruikgemaakt van duurzame energiebronnen en wordt er gelet op het verminderen van afval en CO2-uitstoot.

3. Breed assortiment: ECOstyle heeft een breed assortiment aan producten voor tuin en huisdier. Zo kun je bijvoorbeeld bij ECOstyle terecht voor meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen, natuurlijke bestrijdingsproducten en bodemverbeteraars.

4. Kennis en expertise: ECOstyle beschikt over veel kennis en expertise op het gebied van ecologisch en duurzaam tuinieren en huisdierenverzorging. Deze kennis is terug te vinden in hun producten.

5. Resultaatgericht: ECOstyle producten zijn gericht op het behalen van resultaat op een natuurlijke manier. Zo zorgen de producten bijvoorbeeld voor gezonde planten en een gezonde bodem zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën.

Koop ECOstyle producten bij Graszaaddirect

Een natuurlijke manier van bestrijden dat nog effectiever is dan chemische alternatieven? Klinkt onrealistisch, maar het kan zeker met aaltjes van ECOstyle! Je bestelt ze voordelig online bij Graszaaddirect.