ECOstyle

ECOstyle

Niets is vervelender tijdens het tuinieren dan ontdekken dat jouw geliefde moestuin, sierplanten of gazon last heeft van schadelijke insecten. Bij ECOstyle begrijpen ze als geen ander hoe vervelend een insectenplaag kan zijn. Om dit zo effectief mogelijk te bestrijden is ECOstyle al jaren gespecialiseerd in de ontwikkeling van ecologisch verantwoorde producten en concepten voor bodem, plant en dier. Alle producten van ECOstyle zijn dus niet schadelijk voor het milieu en dragen bij aan een betere wereld!

Maak kennis met het ecologisch tuinieren

ECOstyle is dankzij hun ecologische producten al jaren geliefd bij zowel particulieren als zakelijke afnemers. Dit komt doordat het Nederlandse merk het motto heeft: Voorkomen is beter dan genezen. Zoals de naam al doet vermoeden, wil ECOstyle met al haar producten zo weinig mogelijk negatieve impact hebben op de natuur. De focus ligt altijd op duurzaamheid. Het is zeker niet zo dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het product. Sterker nog, veel hoveniers zweren bij ECOstyle. Dat zegt wel wat natuurlijk.

ECOstyle is ontstaan voor een betere wereld

Het zal je hoogstwaarschijnlijk niet meer verbazen, maar ECOstyle is ontstaan door een bepaalde gedachtegang: “Wie een betere wereld wil, moet daarvoor zelf het initiatief nemen.” Met deze gedachte is ECOstyle meer dan 50 jaar geleden begonnen met het ontwikkelen van ecologisch verantwoorde producten die een zeer lage impact hebben op het milieu. 

Om ervoor te zorgen dat alle ecologische producten op een effectieve manier insectenplagen bestrijden, heeft de oprichter Jan Zwart zijn kennis uit de aardappelhandel gebruikt. Hierdoor wist Zwart als geen ander wat de werking was van kunstmest, pesticiden en andere chemicaliën. Ook was hij een van de eerste mensen die zich bewust was van de negatieve effecten van chemische stoffen op de natuur en het milieu.

Natuurlijke producten in opmars sinds de jaren 60

Duurzaamheid was een onbekend begrip in de jaren 60 van de vorige eeuw. Jan Zwart maakte hier echter een grote verandering in, doordat hij EUROplant (de voorganger van ECOstyle) oprichtte. Het duurde niet lang voordat er natuurlijke producten werden geïntroduceerd aan de Nederlandse consument. Nog steeds zijn de producten van ECOstyle gebaseerd op de kracht van de natuur en dragen bij aan een betere wereld voor de toekomstige generaties.

ECOstyle voor het onderhouden en herstellen van ieder gazon

Voor het aanleggen, herstellen of onderhouden van een gazon zit je bij ECOstyle altijd goed. ECOstyle biedt jou alle gemak van de wereld met hun verrassend assortiment. Zo verkoopt ECOstyle onder andere graszaden voor het inzaaien van nieuwe gazons en het herstellen van bestaande gazons. Hierin heb je de keuze uit gecoate, ongecoate mengsels en losse grasmengsels. Ook is het mogelijk om te kiezen voor totaalpakketten met voeding, waarmee het graszaad van ECOstyle nét even wat sneller ontkiemt!

Ook heeft ECOstyle graszaad voor kale plekken in je gazon. Je hebt de keuze tussen de populaire ECOstyle - Graszaad Herstel en de ECOstyle - Graszaad Inzaai. Deze producten staan erom bekend om zowel je speel- als siergazon te kunnen herstellen op een natuurlijke wijze. De toegevoegde micro-organismen zorgen ervoor dat je gras zo snel mogelijk zal dichtgroeien. 

Houd jouw gazon optimaal groen met ECOStyle meststoffen

Heb je al een grasmat, maar wil je deze juist voorzien van de nodige voeding? Het gazon bemesten doe je natuurlijk met een organische meststof van ECOstyle. Wellicht de bekendste en meest gebruikte gazonmest, is de ECOstyle - Gazon AZ. Deze kunstmest bevat een mix van NPK-voedingsstoffen, verrijkt met organische stoffen en nuttige bacteriën en schimmels. Je voorziet het gras hiermee van een langdurige stroom van voedingsstoffen. Tegelijkertijd verbeter je de bodem en rem je de groei van onkruid en mos af. Kortom, een zak ECOStyle Gazon AZ-gazonmest biedt meer voordelen dan alleen het voeden van je gras!

Bestrijdt schadelijke insecten met aaltjes

Gazons en (kamer)planten kunnen blootgesteld zijn aan diverse plaaginsecten. In het gazon duiken emelten en engerlingen maar al te graag op. Binnenhuis, in de bloempot, komt het nog weleens voor dat de larven van varenrouwvliegjes de bladeren aanvreten. Vraatschade kan flinke gevolgen hebben op het welzijn van de plant. Dus heb jij last van plaaginsecten? Dan kan je deze het beste zo snel mogelijk bestrijden. 

Dit kan op biologische wijze, zonder dat er ook maar één druppel gif aan te pas hoeft te komen. Hoe? Met de aaltjes van ECOstyle! Aaltjes zijn minuscuul kleine rondwormpjes die een breed scala aan vervelende plaaginsecten doen verdwijnen. Zowel buiten in het gazon en in de border, maar ook binnen in je kamerplanten. Voorkom vraatschade met het gebruik van bijvoorbeeld de ECOstyle - Aaltjes Tegen De Larven Van Rouwvliegjes. ECOstyle aaltjes zijn altijd doeltreffend en eenvoudig toe te dienen door deze te mengen met water. Zeg snel vaarwel tegen schadelijke insecten!

Ontdek de voordelen van ECOStyle

Het Nederlandse merk ECOStyle is door hun jarenlange ervaring inmiddels marktleider op het gebied van ecologische bestrijdingsmiddelen. Behalve het feit dat hun producten niet schadelijk zijn voor het milieu, brengt het nog veel meer voordelen met zich mee. Hieronder vertellen we er graag meer over:

  • Natuurlijke producten: ECOStyle maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten voor hun producten, zoals plantenextracten en micro-organismen. Hierdoor zijn alle producten 100% veilig voor mens, dier én milieu.
  • Duurzaamheid: Het bedrijf houdt constant rekening met duurzaamheid in haar productieproces. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruikgemaakt van duurzame energiebronnen en wordt er gelet op het verminderen van afval en CO2-uitstoot.
  • Breed assortiment: Bij ECOStyle begrijpen ze als geen ander dat kamperplanten, sierplanten en gazon last kunnen hebben van andere plaaginsecten. Om jouw gazon en planten gezond te houden, heeft het bedrijf inmiddels een breed assortiment aan producten. Zo kun je bijvoorbeeld bij ECOStyle terecht voor meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen en bodemverbeteraars.
  • Kennis en expertise: ECOStyle beschikt over veel kennis en expertise op het gebied van ecologisch en duurzaam tuinieren en huisdierenverzorging. Deze kennis is terug te vinden in al hun producten. Bovendien is het bedrijf constant bezig om hun bestaande producten te verbeteren, waardoor plaaginsecten geen kans meer krijgen.
  • Resultaatgericht: Als laatste voordeel kunnen we benoemen dat alle producten gericht zijn op het behalen van het beste resultaat op een natuurlijke manier. Zo zorgen de ECOStyle producten bijvoorbeeld voor gezonde planten en een gezonde bodem zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. Op die manier hoef jij je geen zorgen meer te maken op schadelijke stoffen in je eigen gekweekte groenten en fruit.

Koop ECOStyle producten bij Graszaaddirect

Wil jij natuurlijke bestrijdingsmiddel inzetten die nog effectiever zijn dan de chemische alternatieven? Dan ben je bij ECOStyle aan het juiste adres. Zo heeft dit bedrijf meerdere soorten aaltjes waarmee je in een zeer korte tijd de larven van verschillende plaaginsecten bestrijdt. Denk hierbij aan trips, varenrouwmug en de taxuskever. Behalve aaltjes levert ECOStyle ook organische meststoffen, bestrijdingsprays en graszaad. Het maakt niet uit wat je nodig hebt, want bij ECOStyle slaag je altijd. Bestel de ecologische producten van ECOStyle voordelig online bij Graszaaddirect!