ECOstyle

ECOstyle
Sluipwesp tegen eitjes van motten
€21,95 €19,95
ECOstyle
Roofmijt tegen spint
€35,95 €32,95
ECOstyle
Aaltjes tegen pissebedden (val)
€18,95 €16,95
ECOstyle
Aaltjes tegen larven uienvlieg
€26,95 €24,95
ECOstyle
Aaltjes tegen larven koolvlieg
€26,95 €24,95
ECOstyle
Aaltjes tegen larven fruitmot
€26,95 €24,95
ECOstyle
Aaltjes tegen rupsen buxusmot
€26,95 €24,95
ECOstyle
Aaltjes tegen larven bladwesp
€26,95 €24,95
ECOstyle
Aaltjes tegen mieren
€21,95 €19,95
ECOstyle
Aaltjes tegen larven rouwvliegjes
€21,95 €19,95
ECOstyle
Aaltjes tegen trips
€21,95 €19,95
ECOstyle
Aaltjes val tegen taxuskever
€27,95 €25,95
ECOstyle
Aaltjes tegen larven coloradokever
€21,95 €19,95
ECOstyle
Aaltjes tegen rupsen
€26,95 €24,95
ECOstyle
Aaltjes tegen emelten
€21,95 €18,95
ECOstyle
Aaltjes tegen eikenprocessierups
€21,95 €18,95

ECOstyle

ECOstyle is gespecialiseerd in de ontwikkeling van ecologisch verantwoorde producten en concepten voor bodem, plant en dier! Het hoofdkwartier van groothandelaar ECOstyle is gevestigd in Oosterwolde.

Over ECOstyle

ECOstyle is een bekende speler op zowel de particuliere markt als op de professionele markt. Het motto is: Voorkomen is beter dan genezen. Zoals de naam al doet vermoeden, tracht ECOstyle met al haar producten zo weinig mogelijk negatieve impact te hebben op de natuur. De focus ligt altijd op duurzaamheid. Het is zeker niet zo dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het product. Sterker nog, veel hoveniers zweren bij ECOStyle. Dat zegt wel wat natuurlijk. Verantwoord tuinieren is zeker mogelijk met ECOstyle. Dus ga je voor duurzaam? Ga dan voor ECOstyle!

ECOstyle voor het gazon

Voor het aanleggen, herstellen of onderhouden van een gazon zit je bij ECOstyle altijd goed. ECOstyle biedt jou alle gemak van de wereld met hun verrassend assortiment. ECOStyle verkoopt graszaden voor het inzaaien van nieuwe gazons en het herstellen van bestaande gazons. Gecoat en ongecoate mengsels. Losse grasmengsels, maar ook totaalpakketten met voeding, waarmee het graszaad nét even wat sneller ontkiemt! Neem bijvoorbeeld het Gazon 4-in-1 totaalpakket. Naast graszaad bevat dit product ook organische mest, gazonkalk en een grondverbeteraar. Erg handig om te gebruiken na het verticuteren, want met dit product heb je binnen een mum van tijd weer een sterk en weerbaar gazon.

Heb je al een grasmat, maar wil je deze voorzien van de nodige voeding? Het gazon bemesten doe je natuurlijk met een organische meststof van ECOstyle. Wellicht de meest bekende en meest gebruikte gazonmest is ECOstyle Gazon AZ. Deze mest bevat een mix van NPK voedingsstoffen, verrijkt met organische stoffen en nuttige bacteriën en schimmels. Je voorziet het gras hiermee aan een langdurige stroom van voedingsstoffen. Tegelijkertijd verbeter je de bodem en rem je de groei van onkruid en mos af. Kortom, een zak Gazon AZ gazonmest biedt meer voordelen dat het voeden van je gras.

ECOstyle aaltjes

Gazons en (kamer)planten kunnen blootgesteld zijn aan diverse plaaginsecten. In het gazon duiken emelten en engerlingen maar al te graag op. Binnenshuis, in de bloempot, komt het nog wel eens voor dat de larven van varenrouwvliegjes de bladeren aanvreten. Vraatschade kan flinke gevolgen hebben op het welzijn van de plant. Dus heb jij last van plaaginsecten? Dan kan je deze het beste zo snel mogelijk bestrijden. Dit kan op een biologische wijze, zonder dat er ook maar één druppel gif aan te pas hoeft te komen. Hoe? Met de aaltjes van ECOstyle. Aaltjes zijn minuscuul kleine rondwormpjes die een breed scala aan vervelende plaaginsecten doen verdwijnen. Zowel buiten in het gazon en in de border, maar ook binnen in je kamerplanten. Voorkom vraatschade, gebruik aaltjes tegen de larven van rouwvliegjes, mieren, engerlingen, emelten en nog vele andere plaaginsecten!

ECOstyle aaltjes zijn altijd doeltreffend. De aaltjes zijn eenvoudig toe te dienen door deze te mengen in water. Aaltjes dringen 24 uur per dag hun prooi binnen; vaak in de larven of eitjes van de plaaginsect. De aaltjes eten de insecten van binnenuit op. Tegelijkertijd wordt de plaaginsect als broedkamer gebruikt. Aaltjes vermenigvuldigen zichzelf net zolang totdat jij volledig verlost bent van de plaag. Zodra alle plaaginsecten hun lootje hebben gelegd, zal het legioen aan aaltjes stoppen met werken en binnen een aantal dagen zelf ook sterven in de bodem. Een natuurlijke manier van bestrijden dat nog effectiever is dan chemische alternatieven? Klinkt onrealistisch, maar het kan zeker met aaltjes van ECOstyle! Je bestelt ze voordelig online bij Graszaaddirect.