Juwel

Juwel

Juwel is een merk dat zich specialiseert in de verkoop van graszaad. De missie van Juwel is om klanten te voorzien van kwalitatief hoogwaardig graszaad dat geschikt is voor verschillende toepassingen, zoals sportvelden, recreatie & campinggras, het gazon en weilanden. Het bedrijf heeft in de loop der jaren veel expertise opgebouwd op het gebied van graszaden en biedt een breed scala aan producten aan die voldoen aan de eisen en behoeften van de klant.

Oorsprong van Juwel

Juwel is ontstaan in 1934 in Nederland. De oprichter, Dirk Heinen, was een boerenzoon en had een passie voor het telen van gewassen. Hij wilde zijn kennis delen met anderen en begon met het verkopen van zaden aan lokale boeren. Het duurde niet lang voordat zijn zaden populair werden vanwege hun hoge kwaliteit en betrouwbare opbrengst. Het bedrijf groeide snel en in de loop der jaren breidde het assortiment uit met graszaden voor de particuliere tuinier.

Nu, bijna een eeuw later, is Juwel nog steeds een van de toonaangevende merken in de zaadindustrie en biedt het hoogwaardige en betrouwbare graszaden voor elk type tuin en klimaat!

Populaire producten van Juwel

Juwel is een merk met een uitgebreid assortiment. Denk hierbij aan Juwel graszaden en producten van Juwel voor het gazon. Onze favoriete producten van Juwel hebben wij hieronder uitgelicht!

Juwel Speelgazon Schaduw

De Juwel - RSM2.2.2 Speelgazon Schaduw is een graszaadmengsel dat perfect is voor een speelgazon. Dit graszaad groeit goed op plekken met schaduw, maar ook in de zon! Het mengsel bevat voornamelijk rietzwenk, een grassoort die goed bestand is tegen droogte en diepe wortels heeft die grote hoeveelheden suikers en water kunnen opslaan. RSM 2.2.2 is ook goed bestand tegen kortdurende zware regenval en heeft een hoog uithoudingsvermogen. Het gras is sterk en kan goed tegen schaduw en halfschaduw. Dit mengsel is perfect voor speelgazons met een hoog siergehalte en is ideaal voor zanderige ondergronden. Het gras kan kort worden gemaaid waardoor het er luxe uitziet.

Juwel Natte Grond/ Wadi Graszaad

Op zoek naar graszaad dat tegen een stootje kan? Juwel - RSM 7.3 Natte Grond Graszaad is hét perfecte mengsel voor natte ondergronden, dijken, sloten en andere plekken waar wateroverlast voorkomt. Geen gedoe met onderhoud en het kan tegen een gemiddelde betreding. En wist je dat dit graszaad zelfs geschikt is voor gebruik in een Wadi? Het mengsel is namelijk zeer divers en kan tegen alle weersomstandigheden.

Juwel Droge Grond Graszaad

Op zoek naar graszaad dat het goed doet op droge ondergronden? Maak kennis met Juwel - RSM 7.2.1 Droge Grond Graszaad! Dit graszaadmengsel heeft een superkrachtige eigenschap: het kan goed tegen droogte én warmte. Het is dan ook bij uitstek geschikt voor zuidelijke gebieden. Maar ook op grotere oppervlakken die niet veel betreden worden, doet RSM 7.2.1 het fantastisch. Dit landschapsmengsel hoeft slechts enkele keren per jaar gemaaid te worden. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld en energie! Bovendien is dit mengsel veerkrachtig genoeg om te overleven tijdens periodes van veel neerslag en vocht en kan het zelfs toegepast worden op wat heuvelachtige en grovere grond. Zelfs op arme gronden zorgt RSM 7.2.1 voor een weelderig groene uitstraling. Maximaal genieten met minimaal onderhoud!

Voordelen van Juwel

Juwel graszaad biedt verschillende voordelen, waaronder:

  1. Geschikt voor diverse ondergronden: Juwel graszaad is verkrijgbaar in verschillende mengsels die geschikt zijn voor diverse ondergronden, zoals droge grond, natte grond, schaduwrijke plekken, enzovoort.
  2. Weinig onderhoud: Door de veerkrachtige eigenschappen van het graszaad is het onderhoud minimaal, waardoor het graszaad slechts enkele keren per jaar gemaaid hoeft te worden.
  3. Droogtebestendig: Sommige mengsels zijn zeer goed bestand tegen droogte en warmte, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor gebieden met een warm klimaat.
  4. Betredingsbestendig: Andere mengsels zijn bestand tegen betreding en zijn daarom ideaal voor bijvoorbeeld speelgazons of sportvelden.
  5. Diverse toepassingsmogelijkheden: Juwel graszaad kan toegepast worden op verschillende terreinen, zoals dijken, sloten, wadi's en landschappen, en kan ook goed tegen periodes van veel neerslag en vocht.
  6. Hoge kwaliteit: Graszaaddirect.nl controleert elke bestelling voorafgaand aan de verzending, waardoor een constante hoge kwaliteit van het graszaad gegarandeerd kan worden.

Koop Juwel producten bij Graszaaddirect

Juwel producten koop je eenvoudig, veilig en snel via Graszaaddirect! Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij helpen jou graag verder met het realiseren van jouw wensen!