Triferto

Triferto
Korrelkalk 15% MgO - 20kg
17,95 14,95
Triferto
Kali 60% - 25kg
43,95

Triferto

Triferto is een internationale groothandel in minerale meststoffen die zich richt op het leveren van slimme bemestingsoplossingen. Het doel is om bij te dragen aan duurzame landbouw- en voedselproductie en het behalen van maximaal rendement voor hun ketenpartners. Een duurzame landbouw- en voedselproductie is waar Triferto zich op richt, niet alleen voor deze generatie, maar ook voor toekomstige generaties. Dit wordt vertaald in de slogan "From soil to life".

Oorsprong van Triferto

Triferto is ontstaan uit een samenwerking tussen drie Europese bedrijven die actief waren in de handel van minerale meststoffen: OCI Agro, De Heus Voeders en Agrifirm. De naam Triferto is dan ook afgeleid van de drie bedrijven die bij de oprichting betrokken waren. De oprichting van Triferto vond plaats in 2012 en sindsdien is het uitgegroeid tot een belangrijke speler in de internationale handel van minerale meststoffen.

Populaire producten van Triferto

Uiteraard biedt Triferto een uitgebreid assortiment met meerdere populaire producten. Onze favorieten hebben wij hieronder voor jou neergezet. 

Triferto N23 - 20kg kunstmest/ stikstofmeststof

Triferto - N23 Kunstmest/Stikstofmest is speciaal ontworpen om stikstof terug te brengen in de bodem en het gras te voorzien van alle benodigde voedingsstoffen. Deze korrelvormige meststof kan gemakkelijk worden verspreid en opgelost in water, zodat het gras het kan opnemen via beregening of regenval. Of je nu een trotse gazoneigenaar bent, een hovenier, of een weilandhouder, de N23 Gras stikstofmeststof is perfect voor professionele bemesting van gazons en weiden.

Triferto NPK 12-10-18 Universele Meststof

Op zoek naar een meststof die je op je hele tuin kunt gebruiken? Dan heb je geluk met de Triferto - Universele Meststof NPK 12-10-18. Deze meststof zorgt ervoor dat je gazon, borders en zelfs de moestuin alle nodige voedingsstoffen krijgen om gezond te groeien en prachtig te bloeien.

In de NPK 12-10-18 universele meststof zitten stikstof (N), fosfaat (P) en kalium (K). Dit zijn de belangrijkste voedingsstoffen voor planten. Stikstof is nodig voor de groene delen van de plant, fosfaat voor sterke wortels en kalium voor stevigheid, weerstand, bloei en vruchtvorming. Op elke meststofverpakking staan deze letters met daarachter het percentage van de voedingsstof. Zo weet je precies wat je geeft aan je groene vrienden en wat ze nodig hebben om te groeien als nooit tevoren.

Triferto Korrelkalk 15% MgO

Geef jouw gazon een boost met Triferto - Korrelkalk 15% MgO en zorg dat de zuurgraad van de bodem weer op orde komt! Want wist je dat planten slecht groeien als de bodem te zuur is? Daarom is het slim om twee keer per jaar gazonkalk te strooien en de korrelkalk van Triferto is hiervoor perfect geschikt. Het zijn mooie gelijkmatige korrels van constante kwaliteit die makkelijk te strooien zijn zonder te stuiven.

Het strooien van korrelkalk op jouw gazon is altijd een goed idee! Het is niet alleen makkelijk, maar het zorgt er ook voor dat jouw gras stevige celwanden krijgt en voedingsstoffen makkelijker opneemt. Daarnaast neutraliseert de Triferto Korrelkalk de zuurgraad en bevat het 15% magnesium voor een prachtig groen gazon. 

Voordelen van Triferto

Het gebruik van Triferto producten biedt vele voordelen. Hieronder hebben wij een selectie voordelen voor jou op een rijtje gezet.

1.  Duurzame landbouw- en voedselproductie: Triferto streeft naar een duurzame landbouw- en voedselproductie en draagt bij aan het verminderen van milieueffecten door slimme bemestingsoplossingen.

2. Maximaal rendement: Met hun slimme bemestingsoplossingen streven ze naar maximaal rendement voor hun ketenpartners.

3. Innovatief en professioneel: Triferto heeft jarenlange ervaring en expertise op het gebied van meststoffen en biedt innovatieve en professionele bemestingsoplossingen.

4. Breed assortiment: Het bedrijf biedt een breed assortiment aan meststoffen voor verschillende toepassingen, zoals voor gras, gazon, borders en moestuin.

5. Kwaliteit: Triferto staat voor kwaliteit en biedt producten van constante kwaliteit.

6. Klantgericht: Triferto streeft naar een goede samenwerking met haar klanten en biedt hen persoonlijke ondersteuning en advies op maat.

7. Milieubewust: Triferto heeft oog voor het milieu en houdt bij het ontwikkelen van haar producten rekening met duurzaamheid en milieuaspecten.

Koop Triferto producten bij Graszaaddirect

Uiteraard hebben wij bij Graszaaddirect een uitgebreid assortiment Triferto producten. Mocht je vragen hebben of advies willen, dan raden wij je aan om contact op te nemen met een van onze specialisten. Zij helpen jou graag verder! Producten van Triferto koop je veilig, snel en eenvoudig via Graszaaddirect.