Rudloff Equitana

Rudloff Equitana
Kruidenmengsel 1 KG
€67,95 €59,95
Rudloff Equitana
Fructaan Light Paardenweide 10KG
€79,95 €74,95
Rudloff Equitana
Herstel Paardenweide 10KG Graszaad
€72,95 €67,95
Rudloff Equitana
Special Paardenweide 10KG Graszaad
€77,95 €72,95
Rudloff Equitana
Universeel Paardenweide 10KG
€78,95 €73,95

Rudloff Equitana

Rudloff Equitana

Rudloff is een familiebedrijf van de tweede generatie. Als 60 jaar is Rudloff een van de toonaangevende spelers in de Duitse zaad- en diervoederindustrie. Het team bestaande uit 125 medewerkers vertegenwoordigt al decennia lang met ervaring en kennis in het hele land. De productie van de goeden vindt plaats in moderne, krachtige productiefaciliteiten in Noord-Duitsland.

Naast de klantgerichte service is een hoge kwaliteit van de producten een topprioriteit en levert uitsluitend grondstoffen uit zijn eigen zaden. Ook beschikt Rudloff over jarenlange ervaring in de  advisering en verwerking van diervoederproductie.

Wij van Graszaaddirect.nl werken al heel erg lang samen met Rudloff, sterker nog wat is één van onze eerste leveranciers. Wij verkopen 4 verschillende soorten paardenweide mengsels en een kruidenmengel van het merk Rudloff.

 

Rudloff Equitana Fructaan Light Paardenweide 10KG graszaad

Rudloff Equitana Paardenweide Fructaan Light is een graszaadmengsel welke het fructaangehalte in het weidegras reduceert, om zo de gezondheid van uw paarden te beschermen.

 

Rudloff Equitana Herstel Paardenweide 10KG Graszaad

Rudloff Equitana paardenweide herstel is het ideale graszaadmengsel als uw paardenweide herstelt moet worden of doorgezaaid. Paardenweide herstel kiemt en vestigt zeer snel zodat u in een mum van tijd weer een prachtige paardenweide heeft. Het is een snelkiemend graszaad

 

Rudloff Equitana Special Paardenweide 10KG Graszaad

Rudloff Equitana Paardenweide special heeft een hoog aandeel grassoorten welke in de sport gebruikt worden.
Een bijzonder hoge belastbaarheid is voor Paardenweide special geen probleem, de weide blijft goed bedekt en kan zich goed herstellen.  

 

Rudloff Equitana Universeel Paardenweide 10KG Graszaad

Rudloff Equitana paardenweide universeel is een breed toepasbaar graszaadmengsel voor paardenweiden. Ook zeer goed te maaien voor hooi of silage. Paardenweide universeel is een zeer smakelijk mengsel en kan goed tegen kort afgrazen. Paardenweide universeel kan op alle bodems worden gebruikt.

 

Rudloff Equitana Kruidenmengsel voor paarden 1 KG

Rudloff Equitana Paardenweide Kruidenmengsel is een bijzonder smakelijk mengsel als toevoeging aan uw paardenweide. Een uitgekiende samenstelling zorgt niet alleen voor smakelijkheid maar ook een gezondere weide.

Paardenweide Kruidenmengsel heeft een positieve invloed op de darmflora van paarden en de algehele gezondheid en weerstand.