Ten Have

Ten Have

Bent u op zoek naar hoogwaardig graszaad voor uw specifieke doeleinden? Zoek dan niet verder dan Ten Have Seeds, een Nederlandse leverancier die bekend staat om zijn toewijding aan kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar graszaadmengsels voor siergazon, sport- en recreatie gazon, schaduwgazon, openbaar groen of weidemengsels, Ten Have Seeds biedt een uitgebreid assortiment op maat samengestelde graszaadmengsels. Het graszaad wordt zorgvuldig gekeurd op kiemkracht, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw graszaad ontkiemt. Bekijk ons assortiment en ontdek hoe Ten Have Seeds u kan helpen het perfecte grasveld te creëren.

Oorsprong van Ten Have

Ten Have Seeds is een bedrijf dat al meer dan 20 jaar groeit en bloeit. Ze leveren dagelijks topkwaliteit graszaad over de hele wereld. Het vermeerderen, produceren, mengen en verpakken van onze graszaden doen zij zelf, waardoor je verzekerd bent van duurzame en kwalitatieve graszaadmengsels tegen een aantrekkelijke prijs.

Het Nederlandse bedrijf is in 2007 begonnen in het Groningse Scheemda en sindsdien hebben ze zich ontwikkeld tot een bedrijf met twee locaties. Het verkoopkantoor en de productie bevinden zich onder de rook van Zwolle in Zwartsluis, en hun tweede productievestiging ligt net over de grens in het Duitse Bunde. Met hun ruime ervaring wil Ten Have je de beste kwaliteit, snelheid en innovatie bieden!

Populaire producten van Ten Have

Ten Have Seeds heeft een aantal zeer populaire en gewilde producten. Ten Have zaden, zoals Ten Have graszaad, is te krijgen voor veel verschillende doeleinden. Een aantal populaire producten hebben wij hieronder neergezet. 

Ten Have Horse Star

Ten Have Seeds biedt op maat samengestelde graszaadmengsels voor paardenweides. Het structuurrijke paardengras van Ten Have draagt bij aan de gezondheid en vitaliteit van de paarden. Paardenweides worden intensief gebruikt, doordat paarden diep grazen. Wanneer paarden over een drassig grasveld galopperen, kan het voorkomen dat er kale plekken ontstaan. Het paardengras van Horse Star heeft echter een goed zelfherstellend vermogen en kan dus tegen een stootje. Ten Have Seeds biedt 2 soorten paardengras aan in hun assortiment: de Ten Have - Paardenweide en de Ten Have - Paardenweide Extra. De Paardenweide Extra is een mengsel met een laag fructaangehalte, wat de kans op hoefbevangenheid vermindert.

Ten Have Green Star

De Green Star productlijn van Ten Have Seeds levert een gazon op die het jaarrond door goed blijft presteren, zelfs tijdens de meest uitdagende weersomstandigheden. De onderstaande Green Star mengsels worden staan hoog in het vaandel bij onze klanten:

Ten Have - Green Star Speel- en sportgazon

Ten Have Seeds biedt speel- en sportgrasmengsels die, in tegenstelling tot andere mengsels, een mooi gazon met een hoge sierwaarde vormen, terwijl er constant op gespeeld en gesport kan worden. Door het hoge percentage aan fijnbladig Engels raaigras, ontkiemt het graszaad snel en ontstaat er binnen enkele weken een dichte grasmat. Het Ten Have - Green Star Speel- en sportgazon mengsel bevat grasrassen die kort gemaaid mogen worden, waardoor de hoge sierwaarde van het speel-sportgazon gewaarborgd blijft.

Ten Have - Green Star Schaduwrijk

Heb je een deel van je gazon dat weinig zonlicht krijgt omdat het in de schaduw ligt? Dan is het Green Star Schaduwrijk grasmengsel van Ten Have wellicht een goede keuze voor jou. Dit graszaad presteert namelijk net zo goed in de schaduw als in de zon en voorkomt mosgroei. Bovendien zorgt Ten Have - Green Star Schaduwrijk voor een dichte grasmat met een hoge sierwaarde.

Ten Have - Green Star Bermen B3

Als je op zoek bent naar een sterke grasmat maar weinig tijd hebt (of simpelweg geen zin hebt) om het gras wekelijks te maaien, is Ten Have - Green Star Bermen B3 grasmengsel wellicht iets voor jou. Dit mengsel hoeft namelijk slechts 2 á 3 keer per jaar gemaaid te worden en vergt weinig onderhoud, terwijl het toch het hele jaar door goede prestaties levert, ook tijdens lange droge periodes. Het bermenmengsel is echter minder geschikt als je hoge eisen stelt aan de sierwaarde van je gazon; in dat geval raden we aan om te kiezen voor speel- en sportgras of siergras.

Voordelen van Ten Have 

De producten van Ten Have Seeds brengen ook veel voordelen met zich mee. Hieronder hebben wij enkele voordelen beschreven.

  1. Ten Have heeft al meer dan 20 jaar ervaring en biedt daarom ook ruime expertise in dit vakgebied.
  2. Het productieproces is modern en gaat daarom mee met de toekomst.
  3. Een breed assortiment voor verschillende doeleinden.
  4. Ten Have biedt een juiste prijs-kwaliteitsverhouding.
  5. Door hun expertise zijn de producten van Ten Have van goede kwaliteit. 

Koop Ten Have producten bij Graszaaddirect

Graszaad en andere producten van Ten Have Seeds koop je bij Graszaaddirect! Mocht je nog advies nodig hebben, dan raden wij het aan om contact op te nemen met één van onze specialisten. Wij helpen je graag verder! Ten Have producten koop je eenvoudig, snel en veilig via Graszaaddirect.