Ten Have

Ten Have
Tempo Bermen 3 - 15KG
€114,95 €109,95
Ten Have
Slow Mow 15KG (Minder maaien)
€119,95 €114,95
Ten Have
Beemdlangbloem
€19,95 €18,95
Ten Have
Veldbeemdgras
€20,95 €19,95
Ten Have
Roodzwenkgras fors
€16,95 €15,95
Ten Have
Timotheegras
€15,95 €14,95
Ten Have
Festulolium
€13,95
Ten Have
Alexandrijnse Klaver
€11,95
Ten Have
Bladrammenas
€10,95
Ten Have
Boekweit
€11,95
Ten Have
Gele mosterd
€11,95
Ten Have
Blauwe Zoete Lupine
€10,95
Ten Have
Luzerne
€7,95
Ten Have
Soedangras
€10,95
Ten Have
Kropaar
€17,95 €16,95
Ten Have
Zomerwikken
€9,95
Ten Have
Japanse Haver
€9,95
Ten Have
Perzische Klaver
€7,95
Ten Have
Facelia mix
€17,95
Ten Have
Zomerveldbonen
€10,95
Ten Have
Inkarnaat Klaver
€17,95 €13,95
Ten Have
Engels raaigras
€10,95
Ten Have
Voedererwten
€69,95
Ten Have
Field Star Gras-kruidenmix Doorzaai
€139,95 €134,95

Ten Have

Ten Have Seeds is een Nederlandse leverancier van graszaad die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Voor elk gewenst gebruikersdoel levert Ten Have Seeds unieke graszaadmengsels. Van Grasgids- en Rassenlijstmengsels tot speciaal op maat samengesteld. Ten Have Seeds levert graszaadmengsels voor siergazon, sportgazon, schaduwgazon, recreatie, openbaar groen, paardenweide en weidemengsels voor rundvee. Voor elk grasveld heeft Ten Have Seeds een passende oplossing. Het graszaad van Ten Have wordt strikt gekeurd op kiemkracht. Wanneer je gras gaat zaaien van Ten Have Seeds, weet je dus zeker dat het graszaad ontkiemt!

 
Ten Have Horse Star

Ten Have levert op maat samengestelde graszaadmengsels voor paarden. Het structuurrijk paardengras van Ten Have zorgt voor gezonde en vitale paarden. Paardenweides worden zwaar belast, aangezien paarden diep grazen. Wanneer paarden galopperen over een kletsnat grasveld, kan het natuurlijk altijd voorkomen dat er kale plekken in het gras ontstaan. Horse Star heeft een goed zelf herstellend vermogen. Het graszaad kan dus wel tegen een stootje. Ten Have Seeds heeft 2 soorten paardengras in het assortiment: Namelijk de Paardenweide en Paardenweide Extra. De Extra variant is een mengsel met een laag fructaangehalte. Een laag fructaangehalte reduceert de kans op hoefbevangenheid. 

 

Ten Have Green Star

De Green Star productlijn van Ten Have Seeds levert een gazon op die het jaarrond door goed blijft presteren, zelfs tijdens de meest uitdagende weersomstandigheden. De onderstaande Green Star mengsels worden staan hoog in het vaandel bij onze klanten:

Green Star Speel- en sportgazon

Het speel- en sportgras van Ten Have vormt – in tegenstelling tot andere speel- en sportgrasmengsels – een mooi grasveld met een hoge sierwaarde waar constant op gespeeld en gesport mag worden. Door het hoge percentage aan fijn bladig Engels raaigras ontkiemt het graszaad snel en heb je binnen enkele weken een dichte zode die gezien mag worden. Het Green Star mengsel bevat grasrassen die kort afgemaaid mogen worden, zo waarborg je de hoge sierwaarde van het speel-sportgazon.

Green Star Schaduwrijk

Heb je een gazon dat gedeeltelijk in de schaduw ligt en dus weinig zonlicht-uren krijgt? Green Star schaduwrijk is een grasmengsel welke net zo goed in de schaduw presteert als in de zon. Mosgroei is verleden tijd met het schaduwgraszaad van Ten Have. Het Green Star Schaduwrijk gras vormt een dichte grasmat met een hoge sierwaarde.

Green Star Bermen B3

Wil je een sterke grasmat, maar heb je weinig tijd of simpelweg geen zin om wekelijks het gras te maaien? Green Star Bermen B3 is een grasmengsels dat slechts 2 á 3 keer per jaar gemaaid hoeft te worden. Het bermenmengsel heeft weinig onderhoud nodig maar levert daarentegen het jaarrond door topprestaties, ook tijdens langdurige perioden van droogte. Stel je hoge eisen aan de sierwaarde van je gazon, dan raden we toch aan om te kiezen voor speel- en sport of siergras.